Już poczyniłem do tego przymiarki dawno temu, ale niestety klasycznie zabrakło czasu :( Mam dzieję jeszcze do tego wrócić, bo fajna sprawa i raczej nietrudna.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-08, 22:10
oczywiście chodziło mi o mocowanie szyby... eh człowiek myśli o jednym a pisze o drugim.
Mi się bardzo podoba takie żelastwo :) są tam podane ceny, na polski złoty to mocowanie szyby ok. 350łzł...
ps. jak zrobicie ładne mocowanie do navi nad zegary to też się piszę :)
_________________ Suzuki LS 650 Savage->Honda Gl 1500 Goldwing->Yamaha Wildstar 1600->Yamaha Bt 1100 Bulldog->Honda VFR 800 V-Tec-> Aprilia ETV 1000 Caponord(dożywocie) -> BMW r1100s Boxer Cup Replica -> CBF 1000 Fa -> Kawasaki ZX6R 636 Ninja
kombinuję aby zapodać siłownik od burgmana lub FJR :)
pane havranek to se chyba ne da....... ( AN650 ) taka rzeźba może być cięższa niż Palmer a o wyglądzie nie będę wspominał
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2017-09-05, 23:52
Nio jestem ciekaw wniosków !
_________________ B2,V8,R5
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2017-09-06, 00:57
Mógłby zrobić jakąś promocję, bo trochę popłynął z tą ceną. Też o tym myślałem, ale nie za tą kasę.
Ale efektów jestem ciekaw, tym bardziej, że sam coś kombinowałem chałupniczo z odsunięciem szyby.
GrzeTom
Wysłany: 2017-09-06, 07:30
No ciekaw jestem i ja... bo zaiste mimo deflektorów długich szyb etc... nie ma szału :-]
PS
Co do ceny. jakby to ktoś dobrze pomierzył i namalował w CADo podobnym, to mam pewne dojścia do maszyn do obróbki blachy, wiec dałoby się pewnie Funty na PLN przerobić :)
mysle że jak by ktos ogarną temat to na forum było by spore zainteresowanie no i tez wiadome nie za cene 90 funtów tylko troszku mniej :) a tak naprawde wystarczy dac to gościowi który rysuje w autokadzie i w sumie sprawa rozwiązana maszyna wypalic to juz nie problem
No fajnie.. ale jak oni za 2 blaszki i 4 śrubki ( poszerzenie stopki bocznej ) liczą 85 zł, to IMO taka konstrukcja pod szybę będzie tez kosztowała 400-500.. co daje jeden ciu.. z oryginałem w UK..
Ja deklaruje iż jeśli by to ktoś ładnie pomalował w CAD.. to mogę załatwić partię produkcyjna, na prawdę po kosztach i bez marż...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum