Wysłany: 2016-02-10, 20:17 Polska zachodnia MACHONI z Kostrzyna nad Odrą wita.
Cześć i czołem powitał wszystkich. Od piątku jestem właścicielem włoszki ;) (którą będe co rano klepał po....., aby poczciwie służyła). Przesiadłem się z xtz750 i jest mega różnica na plus (silnik, sztywność motocykla, hamulce, pozycja), na minus jak na razie tylko wibracje w pewnym zakresie obrotów.
p.s. Latem zapraszam na woodstock.
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-10, 20:22 Re: Polska zachodnia MACHONI z Kostrzyna nad Odrą wita.
machoni napisał/a:
Cześć i czołem powitał wszystkich. Od piątku jestem właścicielem włoszki ;) (którą będe co rano klepał po....., aby poczciwie służyła). Przesiadłem się z xtz750 i jest mega różnica na plus (silnik, sztywność motocykla, hamulce, pozycja), na minus jak na razie tylko wibracje w pewnym zakresie obrotów.
gratulacje.. oby ci dobrze służyła :)
PS na forum panuje przekonanie że bez "Sweet foci" włoszczyzny przywitanie się nie liczy :)
Witaj:)
Miałem dawno temu XTZ bardzo miło wspominam to moto.Masz rację XTZ to motocykl z innej epoki, Capo jeszcze w wielu sytuacjach Cię miło zaskoczy.
Witaj:)
Miałem dawno temu XTZ bardzo miło wspominam to moto.Masz rację XTZ to motocykl z innej epoki, Capo jeszcze w wielu sytuacjach Cię miło zaskoczy.
oby miło ; )
[ Dodano: 2016-02-10, 20:55 ]
Czarny84 napisał/a:
No to witam WLKP GNiezno :) oby służyło....zresztą nie zawiedziesz się z Caponordem jak z kobietą jak dbasz tak masz :)
prawda?
czy prawda? ty mi powiedz, ale o każdy moto trzeba dbać .......jak dbasz tak masz.....
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-10, 21:48 Re: Polska zachodnia MACHONI z Kostrzyna nad Odrą wita.
machoni napisał/a:
Cześć i czołem powitał wszystkich.
Czołem :)
Gniezno wita drugi raz :)
W zeszłym roku wiosce poza moja Włoszką była jedna RR-ka. Ale kolegi nie ma na forum. Poza tym spotkałem jeszcze jedną na dużym polu. W tym roku też pewnie zawitam na wioskę motocyklową :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum