[ Dodano: 2016-02-03, 19:33 ]
Koszulki dojechały dzisiaj do mnie pomierzylem rozmiarówke +,- się zgadzają jak to T-shirty
także pod koniec tygodnia przy czasie bedziemy drukować i przyszły tydzień wysyłka.
[ Dodano: 2016-02-08, 20:47 ]
Sroda/czwartek będe organizował pomału wysyłke koszulek także dam może info do każdego z osobna na priv.
UWAGA!
T-shirty: nie mietolić, nie gnieść, nie przytulać, prać w 30stopniach, napalać się można.
reszta względnie uzasadniona.
[ Dodano: 2016-02-11, 19:57 ]
Dobra CHOPY! rzucać adresami na PRIV do wysyłki + nr tel zwrotnie podsyłam nr konta.
Wysyłkę robie przez poczte POCZTE Paczka24
Wyjątek RESPIRATOR do ciebie poleci PACZKA POCZTOWA priorytet.
[ Dodano: 2016-02-12, 17:44 ]
OŚWIEŻAM Panowie z listy poprosze o wiadomość PRIV adres wysyłki + telefon
dzisiaj 3 paczuszki wyjechały do szcęśliwych przyszłych posiadaczy :)
Czarny84, edytując nie wchodzi jako nowy post a niektórzy (np ja) czytają tylko nowe posty... więc trochę mi to "uciekło" ale teraz wszyscy będą widzieli :D
ps proponuję wspólną wysyłkę KKK, Bansin i ja dam namiary na PM jak chłopaki się wypowiedzą
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Prać w 30 stopniach na lewej stronie nie mietolić przytulać :)
powinna posłużyć jakiś czas.
Panowie gdyby coś nie pasowąło z zamówieniem pisać zlecenie robiłem jako dodatkowe ( nie zarobkowo) także rozbieżności mogąbyc ?> (nie sadze) spróbuje coś naprostować nie chce żeby ktos pokrzywdzony został pisać śmiało jak dostaliście koszulki również będe wiedział że jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum