Cześć Świeżaku Gratuluje Sraczkowatego Pendolino :) Zastanawiałem się kiedy Się ujawnisz - ale z takim kolorem też bym zwlekał haha :)) A tak poważnie to bezpiecznego i bezawaryjnego ujeżdżania RR-ki - jeszcze raz Gratulacje
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Chwileczkę, chwileczkę ktoś kupił RReczkę. Przed chwilą jeszcze w Pionkach stała a teraz do Lublina pojechała.
Jacku gratuluję zakupu. Mam nadzieję, że na Firlej mnie zaprosisz ponieważ w garażu już stoi inna Włoszka. No nie taka smukła i wysoka tylko nisko zawieszszona i z dużymi buforami.
Coś jutro zmontuję. Dzisiaj od Niemca przywiozłem. Jeszcze lusterka nie przykręcone, owiewka nie założona, kufry trzeba założyć. Wiozłem ją czy może jego fiutem scudo. musiałem to i owo odkręcić coby się zmieścił czy może zmieściła na pakę pod dachem.
[ Dodano: 2016-02-29, 19:23 ]
No i zrobiłem. Jeszcze nie ubrana ale
mrrr GUTEK może kiedyś.... ładny wybór pewnie i sztuka zadbana jak Twoje była RR-ka niech wozi wygodnie i bezpiecznie
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Dzięki ale nie jest tak ślicznie. Tu i tam lekko ryśnięty . A jak się wczytuję w możliwe usterki
to mi się słabo robi. Ale sezon minie i może będzie inny pomysł.
Robert69, powiadasz sprzęt na jeden sezon??? będzie to wielka tajemnica ile takie cacko kosztuje??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum