_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Spokojnie Robert dzisiaj powinienes dostać już paczke nadawana była w poniedziałek.
Jacek Twojej i WOJO jeszcze nie wysłałem myślę że dzisiaj się uda także cierpliwości ;)
Wysłany: 2016-02-18, 08:14
Przesyłka dotarła w tempie błyskawicznym i wczoraj wieczorem cieszyłem moje chabrowe oczęta nową koszulką! Nie miałem śmiałości założyć na grzbiet, bo premiera nastąpi podczas pierwszego spotkania w szerszym gronie. Niemniej jest właśnie taka, jaką sobie wyobraziłem z pomocą obrazków i pięknie podkreśla kaloryfer Dzięki Łukasz!
_________________ Być narodowi użytecznym - jak Staszic!
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-02-18, 10:00
Wojtaq napisał/a:
premiera nastąpi podczas pierwszego spotkania w szerszym gronie.
Rozumiem, ze widzimy się ponownie na rozpoczęciu sezonu w Pile ;)
Mam nadzieję, że Gniezno większą grupą zawita :)
mały updejt :) koszulka przyszła wczoraj popołudniem jak byłem w pracy, dzisiaj żonka mnie oświeciła... misiuuuu masz przesyłkę :)
zajebista była ta przesyłka :D:D dzięki Łukasz
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Przesyłka dotarła w tempie błyskawicznym i wczoraj wieczorem cieszyłem moje chabrowe oczęta nową koszulką! Nie miałem śmiałości założyć na grzbiet, bo premiera nastąpi podczas pierwszego spotkania w szerszym gronie. Niemniej jest właśnie taka, jaką sobie wyobraziłem z pomocą obrazków i pięknie podkreśla kaloryfer Dzięki Łukasz!
HEhe :) ważne żę jest OK i przypasowała ;P
[ Dodano: 2016-02-18, 15:09 ]
robert1973 napisał/a:
mały updejt :) koszulka przyszła wczoraj popołudniem jak byłem w pracy, dzisiaj żonka mnie oświeciła... misiuuuu masz przesyłkę :)
zajebista była ta przesyłka :D:D dzięki Łukasz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum