Cześć ludzie.
W zasadzie to początkowo szukałem dużego Vstroma, ale przypomniałem sobie o Caponordzie... i trochę nie mogę przeboleć, że spóźniłem się po białego Capo z Legionowa. A daleko nie mam z Wawy. Właściwie to jeszcze nie jest pewne czy padnie na Capo, nie miałem jeszcze okazji przymierzyć się do niego. Jest niby kilka sztuk w ogłoszeniach gdzieś w Polsce, ale tu potrzebowałbym Waszej pomocy i ekspertyzy.
Tutaj to tyle i atakuję giełdę ogłoszeniami z neta :D
Pozdrawiam, Łukasz.
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-04-18, 09:44 Re: Siema
Czołem :)
skvrnsk napisał/a:
Cześć ludzie.
W zasadzie to początkowo szukałem dużego Vstroma, ale przypomniałem sobie o Caponordzie...
Wsiądziesz Pan na Kapcia to wszelkie VSromy, moto z cyckami i takie teges szybko Tobie przejdą :P
Wysłany: 2016-04-18, 11:59
Cześć
Z białą damą z Legionowa faktycznie się spóźniłeś. Trafiła w dobre ręce do Lublina :)) ale nic straconego za parę dni będzie do sprzedania równie zadbany i wszystkomający egzemplarz.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2016-04-18, 12:13
Poproszę powiadomienie sms, żebym nie przegapił hahaha.
Już co pół godziny na telefonie sprawdzam co przybyło w necie.
janciovodnik
Wysłany: 2016-04-18, 12:25
Spokojnie... Dobrego Kapcia znaleźć u nas to trzeba trochę poszukać, mieć chłodną głowę i trochę kasy :)
Cześć
w zasadzie nie ma się co zastanawiać tylko Kapcia kupować :)
RESPIRATOR napisał/a:
Cześć
Z białą damą z Legionowa faktycznie się spóźniłeś. Trafiła w dobre ręce do Lublina :)
coś przegapiłem??
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2016-04-18, 13:23
Robert Wojo chorował na białego kapcia odkąd go zobaczył kiedyś u mnie na zlocie, no i nie było litości trza było zabrać białą damę Przemkowi z Legionowa. Za parę dni Wojo swoją wystawi, a też jest na czym oko zawiesić. Śmiem twierdzić że jest tak samo ładna i w tak samo dobrym stanie, a może i lepszym.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
janciovodnik
Wysłany: 2016-04-18, 14:07
Co za zmiany :)
Ale najważniejsze to realizować swoje pasje !!! ];>
Jacku widziałem Wojowego Kapcia :) fakt zajebiaszczy ( Kapeć był z Bielska kupiony w Poznaniu qpa dodatków carbon) niestety teraz mam DrobneProblemikiFinansowe.... i myślenie o Kapciu zostawiam na przyszły Rok.... co do Białej Belli.. ja mam Białe..... COŚ :D mnie też się podobają białe moto
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2016-04-18, 21:42 Re: Siema
skvrnsk napisał/a:
Cześć ludzie.
W zasadzie to początkowo szukałem dużego Vstroma, ale przypomniałem sobie o Caponordzie...
Pozdrawiam, Łukasz.
Miałem podobnie.
Ogólnie nastawiałem się na dużego, małego V stroma jak nie w tym sezonie to w przyszłym.
W tym przymiarka na sucho była do Afica Twin, Supertenere, ale że ta dwa motki mają mniejszą kanapę niz moja była Bmka i roczniki starsze to przymierzyłem się jednak do Vstroma i Capo. Wszystkie motory miałem w jednym miejscu "Sokół" w Mizerowie.
Po kilku przymiarkach testach Capo siadło duzo lepiej niż V stron 650 nie wiem jak było by z 1000 ale pewnie podobnie jak z 650.
Poszukałem w necie fajnego egzemplarza i śmigam Kapciem.
_________________ Bmw f 650
Aprilia Pegaso 650
Aprilia Caponord ETV 1000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum