Jak masz blisko to jedź i zobacz , lepszej metody nie znam Ale przy takim przebiegu motocykl powinien być jak NOWY . Z resztą jak by był zachowany zgodnie z deklarowanym przebiegiem to nikt by go za takie pieniądze nie sprzedawał tylko kosztował by z 13-15 tyś . Cudów nie ma . Moje skromne zdanie
od początku,,,,
moto może ten przebieg ma, ale stało dłuuuuuuuuggggiiiiiii czas pod chmurką,,,
słońce, deszcz, mróz itp.... posuneło go stanowczo.......
MASAKRA - nawet jeśli kosztowałby 4 tys to nie na moje nerwy......
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-05-06, 19:09
Kupiłem od handlarza i nie żałuję, tyle miałem ,widzialem co biorę i jakie będą ewentualne koszty poszczególnych części które są do wymiany i tyle.
Idealne są nowe w salonach i to tylko do czasu.
Nie jest powiedziane że od handlarza to każdy jest kibel.
Pojechać zobaczyć, za swoim zrobiłem 700 km.
Wysłany: 2016-05-06, 22:15
Ja za swoim zrobiłem 800km. Kilka rzeczy do zrobienia zawsze będzie.
W cenie 9 koła fajnie wyrwać maszynę , ale życie to wszystko weryfikuje i za dobry sprzet trzeba połozyć duzo więcej...
_________________ Bmw f 650
Aprilia Pegaso 650
Aprilia Caponord ETV 1000
jasne ,że się da kupić dobrze i od handlarza ale należny pamiętać ,że on na tym ma przede wszystkim zarabiać a w połączeniu z Polską mentalnością daje to rezultat taki jaki daje ... zaznaczam w 90%
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum