Witam
Wczoraj sprzedałem swojego fz6 n, i zaczynam poszukiwania nowego moto. W planach jest zakup dl 650 albo 1000. Któregoś pięknego dnia na światłach podjechało takie coś wielkie ale bardzo ładne. Oczywiście była to aprilia Caponord, no i się zaczęło. Sprzęt bardzo mi się podoba, ale mam wiele obaw. Na rynku jest bardzo mało tego modelu i części. Na całą Polskę znalazłem tylko jeden egzemplarz w moim przedziale cenowym do 14 tyś. Jest do obejrzenia w Rzeszowie, kawał drogi.
Mam prośbę do kogoś z okolic czy była by szansa na podjechanie i rzucenie okiem na tą sztukę.
Kolejna sprawa to czy byłby tak ktoś uprzejmy z Warszawy bądź okolic, abym posadził swoje dupsko na moto i się przymierzył bo nigdy na takim sprzęcie nie siedziałem i tak naprawdę nie miałem przyjemności z bliska obejrzeć tej włszki.
Śląsk(mentaknie) wita i pozdrawia. Daj linka tej sztuki którą przyuważyłeś
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Jesli to ten - http://olx.pl/oferta/apri...html#d09cb92d3c to go kiedys oglądałem. Wizualnie wygląda OK, tylko to jest super uboga wersja - golas totalny + te śmieszne kufry Givi. Poczytaj troszkę o bolączkach tego motocykla - tu wszystko jest do zrobienia:( No i to rocznik 2003 - przed liftem. Sprzedawca to duży komis motocyklowy - cena zapewne do negocjacji.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-05-20, 09:01
Cześć! Generalnie to teraz jakaś straszna bida z Kapciami na rynku. Zawsze ofert było przynajmniej kilka, a teraz - kompletna posucha.
GrzeTom
Wysłany: 2016-05-20, 09:32 Re: Witam z Wawra
N.O.W.Y napisał/a:
Witam
Wczoraj sprzedałem swojego fz6 n, i zaczynam poszukiwania nowego moto. W planach jest zakup dl 650 albo 1000. Któregoś pięknego dnia na światłach podjechało takie coś wielkie ale bardzo ładne. Oczywiście była to aprilia Caponord, no i się zaczęło. Sprzęt bardzo mi się podoba, ale mam wiele obaw. Na rynku jest bardzo mało tego modelu i części. Na całą Polskę znalazłem tylko jeden egzemplarz w moim przedziale cenowym do 14 tyś. Jest do obejrzenia w Rzeszowie, kawał drogi.
Mam prośbę do kogoś z okolic czy była by szansa na podjechanie i rzucenie okiem na tą sztukę.
Kolejna sprawa to czy byłby tak ktoś uprzejmy z Warszawy bądź okolic, abym posadził swoje dupsko na moto i się przymierzył bo nigdy na takim sprzęcie nie siedziałem i tak naprawdę nie miałem przyjemności z bliska obejrzeć tej włszki.
Z góry dzięki.
Witam Sąsiada :) może to i mnie widziałeś bom z Falenicy :) choc tu zatrzęsienie capiszonów w okolicy ;-]
PS w tej cenie stoi całkiem ładny w Konstancinie... zawsze to bliżej niż Rzeszów ;)
Powodzenia w szukaniu , kierunek obrałes dobry:)
Danny- Tak to dokładnie ten co wzbudził me zainteresowanie.
W ogłoszeniu napisane bez inwestycji oczywiście jak w każdym komisie igła. Po tel. Rozmowie wiem ze na dzień dobry kapeć powinien dostać nowe kapcie. Ze zdięć wygląda ładnie, ale na odległość nie sprawdzę stanu technicznego. Nie mam zamiaru jeździć po całej Polsce jak tylko mi jakieś ogłoszenie się spodoba. Tak robiłem przy poprzednim moto i jakbym zliczył ile kasy na to poszło to moto bym przez cały jeden sezon ganiał. Wszyscy przecież wiemy że z komisów to same igły bez inwestycji i od pierwszego właściciela.
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2016-05-20, 16:42
janciovodnik napisał/a:
rzeżucha napisał/a:
ja na Capo pierwszy raz siedziałem jak go kupowałem :D
Ja jak kupowałem to nawet nie usiadłem... Tylko posłuchałem i rzuciłem oczkiem.
Janek :D ja to dopiero przeleciałem się na kapciu po zakupie :), wcześniej tylko "obmacałem" Włoszkę
Witam z Brzegu--- N.O.W.Y
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
no i co???? wszyscy zadowoleni :D:D kapeć ma 2-e funkcje ma się podobać i ma zapindalać :D
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Wysłany: 2016-05-20, 22:08
rzeżucha napisał/a:
Jancio mi chodziło o to, że nigdy wcześniej przed zakupem nie siedziałem na żadnym Capo a na żywo widziałem tylko 1 :D
Haha... ja nie siedziałem na żadnym, nie widzialem na żywo tylko na focie na olxie.
Ale piznęło mnie od razu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum