Wyboru za dużego nie masz :/ sprawdź co masz w ECU potem Catfish/Catfish2011... swoją drogą mało-czytelne te foty jedynie tyle wiadomo że ETV Domino ma Catfisha wgranego :) z drugiej strony nie samą mapą moto jeździ ale o tym dobrze wiesz :) znalazłem też coś takiego http://moto-abruzzo.com/a...nition-mapping/ na samym końcu dla RR-ki pliczek .dat ...dobrze by było ściągnąć mapy z RR i porównać :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-10-13, 07:35
skvrnsk napisał/a:
Masz zmierzone 65KM na kole w Caponordzie? Jakim zabiegom trzeba poddać to moto, żeby tak go zblokować?!
Nie widzę miana, ale podejrzewam, że może chodzić o kilowaty.
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2016-10-13, 07:50
No racja, mój błąd. I po przemnożeniu faktycznie jest bliżej rzeczywistej wartości. Prawie 90KM w takim wiekowym sprzęcie by się zgadzało.
Na forum Vstroma, ktoś ostatnio mierzył podobnego wiekowo litra i wyszło równe 90KM.
janciovodnik
Wysłany: 2016-10-14, 00:53
Ch..ja a nie grabisz ;P Stolyca juz nie będzie tak błyszczeć RR-kami ;)
GrzeTom
Wysłany: 2016-10-14, 07:23
janciovodnik napisał/a:
Ch..ja a nie grabisz ;P Stolyca juz nie będzie tak błyszczeć RR-kami ;)
Dobra Janek , niech już będzie nie będę mył kapcia, to i błyszczeć się nie będzie :)
[ Dodano: 2016-10-14, 08:25 ]
jagiel napisał/a:
ooojj Jancio grabisz sobie :P :))
Jagiel... po prostu musisz stawić wyzwanie rzeczywistości i kiedyś na czytanie papirusów przyjechać, by było "porównanie" .. bo tak na żywo to chyba tylko raz twoją RRkę mogliśmy podziwiać :)
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
janciovodnik
Wysłany: 2016-10-14, 09:26
GrzeTom napisał/a:
Jagiel... po prostu musisz stawić wyzwanie rzeczywistości i kiedyś na czytanie papirusów przyjechać, by było "porównanie" .. bo tak na żywo to chyba tylko raz twoją RRkę mogliśmy podziwiać :)
Wysłany: 2016-10-15, 12:34
jagiel napisał/a:
Filrej niczym facebook, nie masz, nie byłeś tzn ,że nie istniejesz :)))
hmy nie ma mnie na facezboku ale każdy szanujący się posiadacz Capo powinien być na firleju i tyle .
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2016-10-15, 20:09
Dlaczego jakiś moderator omamiony "mocą swoich obowiązków" usunął moją wypowiedź w tym wąku?
Może nie do końca była na temat, ale czy kolejne, zaraz pod moim postem również są na temat??
Kolego zluzuj gumę........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum