Wysłany: 2010-03-30, 23:03 Mój pierwszy CAPO
Witam wszystkich forumowiczów oraz posiadaczy CAPO.
Wczoraj stałem się szczęśliwym (mam nadzieję, że to się nie zmieni) posiadaczem ETV 1000 z 2001r. Przesiadłem się z CBR 600. Pierwsze wrażenia z jazdy bardzo pozytywne, zobaczymy jak będzie dalej.
Wiek: 52 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 459 Skąd: Warszawa/Marki
Wysłany: 2010-03-31, 07:48
Witamy, witamy Z cbr600 mówisz? no to teraz będzie szybciej... znacznie szybciej.
Generalnie pozytywna zamiana.
Dopisz jeszcze może w profilu skąd jesteś i w jakim wieku.
Pozdrawiam
Wysłany: 2010-03-31, 16:55
Jazda w porównaniu do CBR rzeczywiście przypomina poruszanie się czołgiem, ale te też bywają zwrotne. Pozycja za kierownicą mnie nie zaskoczyła ponieważ w teren często zaprzęgam Yamahę YZ 250 . Kilka rzeczy trzeba w CAPO poprawić i w związku z tym po trzech dniach pobytu w nowym domu wraca do importera na serwis. Mam nadzieję, że nie jest to cecha charakterystyczna dla tych motocykli. Co do CBR F3 to gorąco polecam chętnym na plastik. Stosunkowo wygodny, szybki i zrywny. W czerwcu tamtego roku dotarłem min na Col de LaBonette, zupełnie bezawaryjnie, a miał już 13 lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum