Witaj motoendriu. Powodzenia w poszukiwaniach kapcia. Ja również trafiłem tutaj w tym celu i myślę, że uda nam się na dłużej zagościć tutaj i spędzić miłe chwile na siodełkach wymarzonych maszyn.
Pozdrawiam Krzysztof / Mondi /
Oooo!
Lubuskie to region Polski szczególnie nawiedzany przeze mnie od kilku lat. Bardzo mi przyjemnie
Szkoda Wojtku że nie lubelskie :)
Jaco ty się nie odgrażaj bo zorganizuję nalot na Lublin wiosną Szeregowych Członków Forum i podwórka Tobie zabraknie na pomieszczenie nas :))))))))))))
Wysłany: 2017-01-16, 20:38
Powitać kolegę miałem okazje dosiąść osobiście ten czerwony sprzęt jak szukałem następcy swojego caponorta ma rozlany wyświetlacz poziomu paliwa temperatury ,ogólnie cała prawa strona tablicy nie działała odpalił przy nas bez problemu ale nie wyglądał tak pięknie jak na zdjęciach ,powiedziałem właścicielowi że z ceną przegina ja wtedy byłem na swoim i porównywał go taniej sprzedałem za ful ubranego.
Powitać kolegę miałem okazje dosiąść osobiście ten czerwony sprzęt jak szukałem następcy swojego caponorta ma rozlany wyświetlacz poziomu paliwa temperatury ,ogólnie cała prawa strona tablicy nie działała odpalił przy nas bez problemu ale nie wyglądał tak pięknie jak na zdjęciach ,powiedziałem właścicielowi że z ceną przegina ja wtedy byłem na swoim i porównywał go taniej sprzedałem za ful ubranego.
I tak właśnie sprzedają komisy. Wszystko ładnie pięknie do czasu aż sam nie zobaczysz.
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-01-19, 18:58
Cześć
Dolnośląskie/Opolskie WITA
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum