hmmm no chyba tak skoro Jagiel tak mówi to może warto looknąć :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wiek: 40 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-01-26, 12:33
Chlapacz trzeba dokręcić na klej do gwintów, fabryka tego nie robi i łatwo go zgubić - jest to jedna z kampanii naprawczych , wałek zdawczy może być wadliwy co prowadzi do samoodkręcenia się zębatki.. warto to sprawdzić.
Przedzwoń do jakiegokolwiek ASO Aprilia, podaj VIN i niech sprawdzą czy motocykl nie podlega kampanii serwisowej oraz czy nie miał robionych kampanii.
Generalnie warto aby rzucił na niego ktoś fachowym okiem. Oczywiście nie chcę promować tutaj siebie... nie o to chodzi. Ale nie ukrywam ,że wiem sporo na temat nowych kapci, nie jednego już przerobiliśmy. Oczywiście trzeba poprawić fabryczną instalacje ale na szczęście tylko ułożenie kabli. Jak byś reflektował to pisz do mnie na priv.
[ Dodano: 2017-01-30, 20:29 ]
Dowiedzialem sie w aso ze w ramach kampani serwisowej juz mam zrobione wałek zdawczy i poprawioną instalację. Została jeszcze cytuję Aso "Aktywna jest akcja serwisowa - wymiana popychacza pompy hamulcowej, hamulca przedniego."
Przynajmniej to jest z głowy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum