Nie za ma co
Niestety Avatarki mają pewne ograniczenia dlatego nie za dużo na nich widać
Tak jak Ci pisałem w mailu jak chcesz dodać lepsze zdjęcia to podeślij mi je a zrobię Ci galerię.
Wysłany: 2010-04-19, 13:56
Szkoda Krzysiu, że dopiero dziś zajrzałem na forum, bo mogłem zrobić rundkę w weekend. Nie zaglądałem ponieważ nie planowałem żadnych wojaży motocyklowych, bo miałem w sobotę lecieć do Islandii, ale wulkan skutecznie pokrzyżował plany. Mam nadzieję, następna sobota będzie obfitowała w czyste niebo.
P.S. Siema Many.
_________________ Lepiej się spóźnić na pociąg niż nie pojechać wcale.
Wiek: 52 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 459 Skąd: Warszawa/Marki
Wysłany: 2010-04-19, 20:28
horikejn, no szkoda, szkoda, ale jeszcze sezon się nie skończył
Z Many-m też miałem się złapać na trasie, ale już mi dnia nie starczyło żeby odbić bardziej na północ...
Wysłany: 2010-04-19, 23:29 horikejn:) Krzysztof:)
Witam!
Ja myślałem, że wódz już dawno w Islandii a on za miedzą..Miałem wolna sobotę więc zrobiłem małą 200 km rundkę do Ciechanowca przez wysokie Mazowieckie i z powrotem przez Brańsk - Łapy do Białegostoku. Ładna pogoda, z rana msza w rocznicę wypadku i śmierci brata kolegi na motocyklu. Potem przejażdżka. Krzysztof jak wrażenia z Mielnika, Drohiczyna i Niemirowa???
Mam nadzieję, że nadarzy się okazja do przejażdżki.
Z Brześciem zobaczę jak terminy się zgrają, chętnie bym śmignął, tylko wczesneij trzeba wizy załatwić..
Pozdrawiam
Many
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum