Wysłany: 2017-02-28, 15:25 Gumowy deflektor gorącego powietrza (przy siedzeniu)
Czy mógłby ktoś w wolnej chwili zmierzyć długość i szerokość deflektora między zbiornikiem paliwa a siedzeniem?
Ewentualnie też zrobić zdjęcie telefonem od góry (załączam zdjęcie, ale nie ma przy nim wymiarów).
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-02-28, 15:57 Re: Gumowy deflektor gorącego powietrza (przy siedzeniu)
bezaliel napisał/a:
Czy mógłby ktoś w wolnej chwili zmierzyć długość i szerokość deflektora między zbiornikiem paliwa a siedzeniem?
Ewentualnie też zrobić zdjęcie telefonem od góry (załączam zdjęcie, ale nie ma przy nim wymiarów).
Dzięki!
Jeśli jestes z TEGO OTWOCKA.. to ja jestem z tej FALENICY :)
podjedz i se pomierz :)
wal na PRV :)
Wysłany: 2017-03-01, 18:39
A ja myślałem ze to ktoś se dla jaj włożył :D a to jednak wyszło z fabryki.. ale jakieś kiepsko zaprojektowane. Rozmyślałem nad wywaleniem tego i umocowaniem pod siedzeniem ekranu termicznego.
_________________ Bmw f 650
Aprilia Pegaso 650
Aprilia Caponord ETV 1000
tak jakby właśnie to uczyniono z tej okazyji coby potomków się doczekać :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum