pewnikiem voltomierz, swoją drogą tak podziurawić kokpit..... :P
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-04-03, 21:52
Ja tam nie wiem... albo pali, albo nie. Albo jedziesz i zmieniasz bieg albo nie.
Na cholerę tyle tego ?? Nie kumam :/
No tak, ale jak dziura wywiercona pod dodatkowe gniazdo 12v to już jest git.......
taaa ale ta dziura jest ładnie wypełniona użytecznym przedmiotem a co potem z takimi dziurkami po śrubeczkach??? :P
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2017-04-05, 16:51
nadrabiam zaległości forumowe i powiem Tobie Słoniu że co jak co ale te dziurki :PPPP to se Panie ładne zrobiłeś - lepsze niż ten gniotek na poprzednią navi :)) -liczy się wkład własny - twórczość własna - inowacja - itp..itd.. - ale co zrobisz jak zabierzesz navi ??? dziury pokleisz :PP?
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2017-04-05, 17:12
Nie ma lepszego miejsca na navi.
Jeszcze tylko dedykowany kabel zasilający pod uchwytem i gitarra.
ale co zrobisz jak zabierzesz navi ??? dziury pokleisz :PP?
Gigas - jak zdecyduję się sprzedać RR-kę to będzie oznaczało że mam ponad 50tyś na nowy motocykl więc nowy właściciel dostanie navi w gratisie i dziurek nie zobaczy :)
janciovodnik
Wysłany: 2017-04-05, 18:48
elefant napisał/a:
Gigas - jak zdecyduję się sprzedać RR-kę to będzie oznaczało że mam ponad 50tyś na nowy motocykl więc nowy właściciel dostanie navi w gratisie i dziurek nie zobaczy :)
zaczynam zbierać jak uzbierasz te marne 50 tysi :D to ja może już uzbieram na RR-kę i faktycznie może te dziurki nie będą mi przeszkadzały :P:P
Sądząc po uchwycie i poprzednim sprzęcie to chyba Lark
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum