Wysłany: 2017-06-22, 10:41 normalna praca silnika rotax
Witam Panowie z racji waszej o wiele większej wiedzy i doświadczenia z capo niż mam ja oraz z silnikiem rotax chciałbym sie dowiedzieć czy taka praca silnika jest normalna czy nie ? obroty tak sobie falują tylko na ciepłym silniku silniczek krokowy czyściłem przed otworzeniem nowego tematu długo szukałem podobnego ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć bardzo proszę o pomoc dodam jeszcze że silnik normalnie sie wkręca w żadnych czkniec czy dziur w obrotach nie ma https://www.youtube.com/w...MdL9KktNEo&t=4s
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-06-22, 12:20
O, chłopie ! Tak ładnie trzymającego obroty Kapcia dawno nie widziałem
Większość z nas już Ci zazdrości (prawda Adaś )
Masz delikatnie za niskie wolne obroty i stąd to minimalne falowanko.
Cicho siedź, skasuj posta, bo jak Cię ktoś spotka to Ci silnik zamienią w nocy
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-06-22, 12:21
RESPIRATOR napisał/a:
bo jak Cię ktoś spotka to Ci silnik zamienią w nocy
czyli mam wszystko w porządku tak ? toż Cie mnie chopy ucieszyli bo juz myślałem że muszę rozbierać kapcia i patrzeć na cewki , muszę ogarnąć temat z kablem to spróbuje sie podłączyć i delikatnie obroty podnieść.Mam tez nadzieje że uda mi się byc ta tegorocznym firleju to moja wiedza sie poszerzy na temat rotaxa i ogóle caponorda .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum