Eterum....wszystko zamontowales O.K.....tylko te gumki powinny byc wcisniete w gmol w miejscu gdzie dochodzi do kontaktu z rama fot.3. A te podkladki ktore ci pozostaly z checia odkupie ( moze to dodatkowy komplet ) bo ja mam troche zeszlifowane po polozeniu sie na asfalcie.Pozdro.
Masz racje.....przeoczylem to. Ale reszta jest O.K. ja tych podkladek w swoim nie mam w innym miejscu i nie potrafie powiedziec czy byc powinny ale jesli gdzies pasuja to czemu nie...
B3stia
Wysłany: 2010-06-04, 10:17
RR-ka jest dokładnie tak samo skręcona.
eterum napisał/a:
Zamontowałem oryginalnego gmola.
Niestety zostało mi parę śrubek i nie wiem czy włosi nadgorliwie dali za dużo czy ja coś źle poskręcałem.
Krzysiek to teraz mi się zgadza. Mam komplet na dwie ramy.
Tylko kontrolnie zapytam. Czy do mocowania (tego ze zdjęcia które posłałeś) ramienia do pałąku używałeś tulei czy bezpośrednio ramie-pałąk-śruba ampulowa?
Ale z Was zlosliwe typy Nawiasem mowiac to juz by bylo rekodzielo-(artystyczne ) a wtedy cena jeszcze bardziej jest windowana w gore. Chocaz czytajac forum dochodze do wniosku ze nasze maszyny same w sobie juz sa rekodzielem poniewaz wszyscy w nich dlubia ( jedni wiecej inni mniej ) z luboscia i w zasadzie nikt nie narzeka. I chyba tak powinno byc ( chodzi o narzekanie )
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2010-06-15, 15:24
Taki motocykl co się nie psuje, czy tez nie kaprysi, albo nie wymaga dopieszczenia, to g*wno nie motocykl :)
Nuda okropna by wtedy była, chociaż moja szkapa jakoś wyjątkowo grzeczna jest, przez co sam muszę coś zepsuć, żeby później naprawić :)
Wiek: 52 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 459 Skąd: Warszawa/Marki
Wysłany: 2010-06-20, 09:14
Moje, kupione jakiś czas temu kuferki, doczekały się stelaża
Było trochę kombinacji z przerobieniem od innego motocykla, ale udało się dzięki fachowości kolegi Michała, którego mieliśmy okazję poznać na rozpoczęciu sezonu (żółty Hornet).
WIelkie dzięki!
Super wygląda.
A czy mógłbyś napisać jaka Ci wyszła szerokość z tyłu motocykla z kuframi?
I byłbym wdzięczny jeśli w przyszłości podzieliłbyś się informacją nt zmiany zużcia paliwa w motocyklu z kuframi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum