Czy ma ktoś na sprzedaż oryginalne kufry do Kapcia? Wczoraj widziałem takie i mi się bardzo podobają, szczególnie spasowanie pod wydechami ;) Ewentualnie może wiecie gdzie takie można dostać?
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Pozdrawiam
Maciej
nie Tobie jednemu, nie wiem czy nie łatwiej wygrać coś w totka czy kupić w dobrych pieniądzach kufry ze stelażami
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-10-16, 15:15
ja tam wolę aluminiowe case'y :)
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2017-10-16, 16:04
Ile takie kufry ze stelażami są realnie warte? Srebrne i trochę poobdzierane?
nie mam pojęcia, ktoś u Nas sprzedawał (a czy sprzedał to inna sprawa) same stelaże za 120-150 PLN a kufry.... trza looknąć na portale .........lookłem i...nic nie znalazłem :/
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
skvrnsk, masz same kufry? jak masz komplet to krzyknij ile za to chcesz
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2017-10-16, 19:12
Mam komplet. Nie wiem, ile chcę. Jak sam napisałeś, trudno to wycenić. Może zrobię aukcję od złotówki i bijta się.
Ja to bym chciał wziąć tyle żebym nie musiał za dużo dołożyć do aluminiaków :D
A w sumie to sam nie wiem, czy bym chciał komplet aluminium czy tylko małą centralkę aluminiową i dużą torbę albo sakwy.
skvrnsk [Usunięty]
Wysłany: 2017-10-17, 21:59
Oba mają po jednej słusznej rysie i pare drobnych ledwo widocznych. Generalnie nie były myte, jak i moto od dawna. Mechanicznie wszystko jest idealne. Ja wiem, że tysiaka za nie nie wezmę, ale spróbować warto. Za mniej ich nie puszczę, nieopłacalne.
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-10-18, 08:06
A tak z innej beczki... ile to ma pakowności w litrach ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum