Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-02-21, 21:46
Martinezz napisał/a:
wiecie co... a moze ja se przykręce lampki rowerowe na baterie - nie bedzie zwarcia, nic nie wypieprzy
Ech
Mam fajną latareczkę rowerową - Bocialarka - myślę że z efektu byłbyś zadowolony !
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
GrzeTom
Wysłany: 2018-02-22, 09:35
fakir napisał/a:
elefant napisał/a:
nie no Panowie po co takie komplikacje :) podpiąć całą tę maszynerie pod przekaźnik pompy paliwa.
Bo jak się coś zjara to przynajmniej szybko można zlokalizować....:)
Dominik i to jest to czego oczekiwałem w tym temacie
Ale czemu polecacie " prowizorkę" zamiast techniczne prawidłowego rozwiązania? Nie rozumiem.
Jak mamy robić prowizorki to w ogóle niech pociągnie kabelek z lampy przedniej .. i też będzie działać.. ( nie znaczy że dobrze).
Martinezz pytał jak prawidłowo zrobić, dostał dobrą odpowiedz a teraz mówicie mu, że żeby se prowizorkę zrobił.
Ehhh... ;-(
[ Dodano: 2018-02-22, 09:37 ]
Martinezz napisał/a:
wiecie co... a moze ja se przykręce lampki rowerowe na baterie - nie bedzie zwarcia, nic nie wypieprzy
Ale czemu polecacie " prowizorkę" zamiast techniczne prawidłowego rozwiązania? Nie rozumiem.
Jak mamy robić prowizorki to w ogóle niech pociągnie kabelek z lampy przedniej .. i też będzie działać.. ( nie znaczy że dobrze).
Martinezz pytał jak prawidłowo zrobić, dostał dobrą odpowiedz a teraz mówicie mu, że żeby se prowizorkę zrobił.
elefant,
No ba!
Jak się ma na tym Forum Caponordianum taką wytrawnie wykwintną i wykwintnie wytrawną Lożę Szyderców - to tylko trzeba równać w górę a nie w dół
_________________ Live Free Or Die...
------------------------------------------------------
Aprilia ETV1000 Caponord 2003 (2016- ...)
Yamaha XVS 1100 Drag Star 2005 (2014-2016)
Romet Pony - Motorynka (1986-1994)
janciovodnik
Wysłany: 2018-02-22, 10:58
Ocho... lody chyba puściły :D
GrzeTom
Wysłany: 2018-02-22, 11:32
elefant napisał/a:
Martinezz napisał/a:
GrzeTom, zrobię jak zaprojektowałem - tylko pozwalam sobie w żartobliwy sposób dać odpór cynikom i żartownisiom
Martinezz piątka za poczucie humoru :)
Jeśli to miał być żarcik to jako nienależący do "wykwintnych" z Loży go nie załapałem..i na tematy techniczne żartów nie uskuteczniam, by nie prowadzić do nieporozumień , między czytającym, a piszącym .
Jeśli tak był przekaz a Martinez go wyłapał od razu, spoko loko.. idę wyjąć se kołek z D... i wsadzę go se gdzie indziej :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum