Mam problem z kupieniem takowych, zamówiłem w salonie aprilli czekałem cztery miesiące i mi powiedzieli że się nie da bo już takich nie mają. Co tu robic gdzie można takie kupic może ktoś z Was ma na sprzedaż
właśnie rozglądam się za osłonami rąk i mam takie pytanie - od którego GS-a pasują do Caponorda? Od R 1150 czy R1200 i najważniejsze od standarowej kierownicy czy od aluminiowej?
http://holan.pl/pl/produc..._do_BMW_R11xxGS
tu właśnie piszą, że są różne. Zależy mi na czasie, dlatego HELP - proszę napisać jeśli ktoś wie.
Z góry dziękuję za pomoc.
a gdzie to można dostać??? i za ile i dlaczego tak drogo????
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Znalazłam to na insta. Później jak się przyjrzałem postowi to zauważyłem link do sklepu zahranisznego i okazało się, że są wersje tych handbarów do różnych marek, ale o Aprilii nie wspominali 😎
_________________ Aprilia caponord etv 1000 - teraz i na zawsze... ;p
Yamaha dragstar xvs 125 - ale to już przeszłość ;)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-09-29, 21:40
Powiem tak... z tego co wiem ja mam od (tfu ) GSa. Były pare razy zglebowane i cały czas w dobrej kondycji. Z tego co zauważyłem uchwyt przy kierownicy nie może być na sztywno (jak niektóre mocowania w okolicach zbiorniczków) tylko musi mieć lekki przesów. No i plastik musi być konkretny. Inaczej d..pa i łamiotsja.
No ale może tylko ja tyle gleb zaliczam to muszę mieć pancerne
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2017-09-30, 07:39
Teraz zaczęło do mnie docierać dlaczego JAnek tak bardzo wystrzega się GS'a....od jego wywrotek to po miesiącu pokrywy cycków by sie przetarły na wylot ale za to handbary byłyby całe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum