Witam Panowie potrzeba pomoc przy wyborze namiotu możecie polecić jakiś dobry namiot na motor 3 osobowy i tak do 350 zł każda sugestia mile widziana :)
W sumie wiedziałem że ktoś się doczepi słówek ;D chodzi o to żebym go mógł bez problemu przewieźć motorem ;D żeby nie był za ciężki i za duży w pokrowcu ;D
Tomek91 zapoznaj się z ofertą Decathlona jest tam w czym wybierać. To bardzo dobry okres na takie zakupy (jeszcze przed sezonem). Quechua z Decathona jest ok. Mam, użytkuję mogę polecić za te pieniądze.
No chyba że zdecydujesz się wydać trochę (może dużo) więcej to polecam Marabuta.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
dzięki Panowie obydwie firmy brałem pod uwagę znajomy mówił że ten namiot firmy fjord jest bardzo porządny i wytrzymuje naprawdę dużo ale coś bliżej mi do firmy Hannah po prostu jest tańsza i patent z zaczepami na stelaz mi się bardzo podoba, ogólnie wielkie dzięki za informacje wasze opinie sa mi bardzo pomocne :)
A właśnie rozglądam się za namiocikiem ale myślałem żeby nabyć 2-3 w jakichś niegłupich pieniążkach...
Chodzi o praktyczną stronę - jadę solo i nie chcę się męczyć z rozkładaniem.
Oczywiście jest też opcja 2 - którą chcę też nabyć, czyli tarp i hamak...
każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy...
_________________ Live Free Or Die...
------------------------------------------------------
Aprilia ETV1000 Caponord 2003 (2016- ...)
Yamaha XVS 1100 Drag Star 2005 (2014-2016)
Romet Pony - Motorynka (1986-1994)
LIMA II :) zobacz sobie na YT patent Fjord-a Nansen-a osobiście poluję na Sierrę II lub Veig-a ale to rzadkość i grubo z kasą
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
rozmawiałem ze Stiopą i on ma i poleca namiot HOLL 3 LOAP ale modelu hool 3 juz w sumie nie ma w sprzedaży ale jest za to cascade 3 tez fajny namiot czeskiej firmy.Musze ogarnąć wszystko i się na coś zdecydować :)
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-03-02, 16:29
Tomek91 napisał/a:
rozmawiałem ze Stiopą i on ma i poleca namiot HOLL 3 LOAP ale modelu hool 3 juz w sumie nie ma w sprzedaży ale jest za to cascade 3 tez fajny namiot czeskiej firmy.Musze ogarnąć wszystko i się na coś zdecydować :)
Info dla potomnych
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
zlookałem ten namiocik cascade 3, tani fakt (303 PLN) ale jak dla mnie... za każdym razem musimy osobno rozkładać namiot i tropik... jak jest dobra pogoda nie ma problemu i jest tylko jedno wejście .... i juz nawet nie chodzi o wygodę a o wentylację....... sorki jestem fanem FN :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum