Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-04-09, 20:17
Czarny84 napisał/a:
elefant napisał/a:
Czarny mówię ja tobie że sprzęgiełko, co ma przełącznik do nie zazębiania skoro rozrusznik siedzi na sztywno na kole zębatym i tylko sprzęgiełko jednokierunkowe odpowiada za zazębianie kola pośredniego na wale
No właśnie sytuacja dzisiaj powtórzyła się 2-3 razy pomogło obrocenie wału na biegu dopiero złapał .. dobra Słoniu działamy wtakim razie dam znać na priv bo jeszcze mam 1 temat Olejowy
Czarny jak nie będzie chciał znowu zapalić to za drugim razem naciśnij guzik start a po rozruszniku wapniowe śrubą lub prętem,da się bo to przerabiałem.Jak się odezwie to wiesz już co trzeba zrobić.Amem
Panowie mnie tez dopada czasami problem z odpaleniem po dobrym rozgrzaniu motocykla, ostatnio
Leciałem Krakow - Tarnow A4 ,zatankowałem się w Tarnowie i ledwo odpaliłem, na drugi dzień rano od strzała zapalił,ładowanie ogarniete,dajcie na szybko listę co po kolei sprawdzić?
1.Przekaznik wymiana
2.Masa na
Rozruszniku
3.Przycisk odpalania
Coś jeszcze?
boleknh, przede wszystkim spradz czy nie masz śniedzi na stykach tego przekaźnika albo najlepiej sobie go wymień kosztuje pare złotych a będziesz miał spokój na wieki , jak to nie pomoże sprawdz rozrusznik czarny miał też problem z odpaleniem prześledz temat , w razie czego zapraszam do Wielkiej Wsi K Tarnowa jak bys chciał pogadać :D jak mi cięzko kręcił wymieniłem ten przekaźnik i mam spokój :)
A na ile ogarnięte masz ładowanie, bo miałem podobnie? Czasem ładował, a czasem nie. Czym dłuższe przeloty tym częściej miałem problem z odpalaniem. Ładowanie jak sprawdzałem wydawało się wszystko dobrze. Więc kwestia czy masz jakiś woltomierz podłączony na stałe, który coś mniej więcej pokazuje, czy sprawdzasz miernikiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum