Janku nie wiem jak u Ciebie ale u mnie tam jest czarny plastik i ni jak ma się on do szarpania łańcucha ale możesz mnie oczywiście naprostować :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
JanekM
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-05-03, 10:08
Wrzucił by ktoś zdjęcie do której kostki się podpiąć ? :D
Ja wiem że wypadałoby powiedzieć "dzień dobry" to fakt, ale sądzę też że musztrowanie każdego na wejściu, tak założenia i bez wyjaśnienia, jest na tym samym levelu, co nie mówienie dzień dobry!
Przykro się to czyta,niestety.
Ot.. wieczorne przemyślenia starego piernika.
[ Dodano: 2020-05-04, 21:38 ]
JanekM napisał/a:
Wracając do tematu,,,, niestety nie pomogę,, bo mam zainstalowany MGI...
Proponuję jednak brak własnej wiedzy uzupełnić telefonem do jakiegoś moto elektryka.. najlepiej znającego temat.. - Może Jagiel pomoże zdalnie/telefonicznie?
taaaa a my wróżbici co chcesz podpiąć
[ Dodano: 2020-05-05, 08:03 ]
GrzeTom napisał/a:
Ja wiem że wypadałoby powiedzieć "dzień dobry" to fakt, ale sądzę też że musztrowanie każdego na wejściu, tak założenia i bez wyjaśnienia, jest na tym samym levelu, co nie mówienie dzień dobry!
Przykro się to czyta,niestety.
Ot.. wieczorne przemyślenia starego piernika.
poniekąd może i masz rację... ale osobiście "jak mię ktoś na pokoje w butach z błotem włazi....."
chcemy wprowadzić/wymagać odrobinę szacunku i dobrego wychowania na tym forum czy tak dużo wymagamy? Ja wiem że społeczeństwo coraz bardziej jest roszczeniowe i ..... chamskie ale zwykłe "dzień dobry" jeszcze nikogo nie zabiło i nie zrzuciło korony z głowy a na pewno wpływa pozytywnie na "image" rozmówcy i ... jakoś chętniej z takim człowiekiem się rozmawia...... ot takie poranne przemyślenia starszego piernika
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-05-05, 20:25
robert1973 napisał/a:
poniekąd może i masz rację... ale osobiście "jak mię ktoś na pokoje w butach z błotem włazi....."
chcemy wprowadzić/wymagać odrobinę szacunku i dobrego wychowania na tym forum czy tak dużo wymagamy?
Z całym szacunkiem , ale kim "my" jesteśmy by kogoś wychowywać, zwracać uwagę.
Nie jesteśmy kolegi JankaM rodzicami, wiec nie wpieprzajmy się do jego salonu, w butach z błotem.
robert1973 napisał/a:
Ja wiem że społeczeństwo coraz bardziej jest roszczeniowe i ..... chamskie ale zwykłe "dzień dobry" jeszcze nikogo nie zabiło i nie zrzuciło korony z głowy a na pewno wpływa pozytywnie na "image" rozmówcy i ... jakoś chętniej z takim człowiekiem się rozmawia...... ot takie poranne przemyślenia starszego piernika
To zupełnie insza inszość, ze osobę która się grzecznie przywita i przedstawi traktuje sie inaczej, serdecznie. Zawsze . Stare przysłowie mówi że pokorne ciele dwa cycki ssie..czy jakoś tak:)
Z mojej strony EOT. bo sie burdel robi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum