Ja tam jestem generalnie przeciwnikiem tego typu urządzeń. Myślę że w użytkowaniu wyjdzie wiele różnych niedociągnięć, przekłamań itp...
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-03, 13:18
Wiesz Marcinku. Jak ktoś cierpi na nadmiar gotówki, nie ma o czymś takim pojęcia, to moze śmiało kupować i zakładać :)
Są też tacy, którzy wolą zrobić sobie to sami. Ten wyświetlacz w elektroniku kosztuje 4,80zł, trochę kabelków, lutownica, pokombinować, polutować i śmiga :)
Kolega założył coś takiego w XJ 600. Działa szybko i nie ma żadnych przekłamań ;)
Siłą rzeczy będzie choinką. Wyświetlacz to fajna rzecz. Gdybym nie uświadczył jej w GSie pewnie nie byłbym przekonany do tego gadżetu.
Dojdzie jeszcze motooiler i halogeny.
Woltomierz montuje żeby wiedzieć kiedy to wszytko pier..nie
A tak poważniej to jak mało kto doświadczyłem problemów z ładowaniem. Teraz mam to zrobione porządnie ale wolę już chuchać na zimne i zakończyć targanie ze sobą kabli na każdy wyjazd dalej niż 20 km.
Ostatnio bardzo poważnie zastanawiałem się nad zamianą Capo na GSA. Z wyliczeń wyszło mi jednak, że nawet kupując wszystkie dostępne dla Capo fanty będzie to ułamek w stosunku do Adventure'a. Trochę brakuje mi ABSu ale skoro radziłem sobie jakoś do tej pory to nie będę narzekał.
Wysłany: 2010-09-23, 21:28
Kiedyś myślałem o wyświetlaczu.Znajomy robi takie pierdoły ;)
Stwierdziłem jednak, że za dużo będzie gadżetów na pulpicie.Póki jeszcze kontroluję sprawę aktualnie zapiętego biegu za pośrednictwem wskazań obrotomierza, to nie jest ze mną tak źle ;)
Zostawię sobie tylko nawigację i chyba skuszę się na ten woltomierz.
Zamiast halogenów zainwestuję w spręzyny progresywne, centralkę już zamówiłem w aprilii.
Pozostanie kwestia wydechów i przewodów hamulcowych i na 2011 nic więcej nie wsadzam :)
Co do GS-a, to nie wypowiadam się,bo to rzecz gustu i upodobań, ale nie zamieniłbym Capo na GS-a :)
jaras
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2010-09-24, 07:18
W związku z tym, że zdarzało mi się mylić "piątkę" z "szóstką" zamontowałem sobie rzeczony wyświetlacz(datatool) - działa z lekkim opóźnieniem- w czasie szybkiej redukcji potrafi "głupieć"- ale ogólnie jest OK- w soomie jest to to , czego chciałem :)
pzdr
_________________ N 51*52'57,12"
E 21*41'15,90"
KTM 1190 Adventure
Volvo XC70 CrossCountry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum