Wysłany: 2018-06-21, 18:28
Wilk stepowy napisał/a:
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie się sprawą pomiarów, tym samym ułatwienie mi podjęcia decyzji, słusznej mam nadzieję :)
Szczepan, trzymam kciuki, że następnym razem i Tobie się uda kupić:)
To był czysty fart, bo oni chyba to wczoraj wystawili do sprzedaży, a ja tak sobie patrzę co kilka dni. Zobaczymy jeszcze co przyjedzie w paczce i jaki stan będzie faktyczny..
A znasz może kogoś z okolicy kto by miał pojęcie i sprzęt do odpowiedniego podgięcia czy też wykonania nowych rur?
Więcej takich ofert pojawia się jednak na ebay-u, można trafić na komplet po 200 euraków, w zeszłym tygodniu uciekły mi takie tytanowe Leovince niestety..
Wacek z Rzeszowa ma jeszcze Leo karbonowe ale w cenie już 1400..
Witaj korzystałem kiedyś z tej firmy jest w Krk.robili mi zwężkę mają sprzęt a właściciel motocyklista jak trafisz na niego na pewno sprawa będzie załatwiona http://www.gktrading.pl/
Stiopa
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-06-21, 21:03
milośnik cap699 napisał/a:
Wilk stepowy napisał/a:
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie się sprawą pomiarów, tym samym ułatwienie mi podjęcia decyzji, słusznej mam nadzieję :)
Szczepan, trzymam kciuki, że następnym razem i Tobie się uda kupić:)
To był czysty fart, bo oni chyba to wczoraj wystawili do sprzedaży, a ja tak sobie patrzę co kilka dni. Zobaczymy jeszcze co przyjedzie w paczce i jaki stan będzie faktyczny..
A znasz może kogoś z okolicy kto by miał pojęcie i sprzęt do odpowiedniego podgięcia czy też wykonania nowych rur?
Więcej takich ofert pojawia się jednak na ebay-u, można trafić na komplet po 200 euraków, w zeszłym tygodniu uciekły mi takie tytanowe Leovince niestety..
Wacek z Rzeszowa ma jeszcze Leo karbonowe ale w cenie już 1400..
Witaj korzystałem kiedyś z tej firmy jest w Krk.robili mi zwężkę mają sprzęt a właściciel motocyklista jak trafisz na niego na pewno sprawa będzie załatwiona http://www.gktrading.pl/
Tam kupowałem klamoty do przeróbki wydechów . Faktycznie mają dużo różnych elementów wydechowych .
_________________ "Zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum