Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-11-12, 20:11
Gorąca prośba, czy ktoś ma na zbyciu kierownicę raczej oryginalną do kapcia?
Moja mi się coś nie podobała, zdjąłem pomierzyłem i się wk....łem. To co mi wyszło z pomiarów można zobaczyć na załączonym zdjęciu. Sprzedający oczywiście nie wiedział dlaczego prawy handbar opierał się o szybę. W końcu to chińska podróba to jak ma pasować?
Albo czy może ktoś tylko zmierzyć jakąś zdemontowaną i podać mi jakie są charakterystyczne wymiary zaznaczone na zdjęciach?
Wysłany: 2018-11-12, 22:10
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Pewnie przypominasz sobie moje rozterki jeszcze przed kupnem Kapcia. Niestety jest to mój pierwszy caponord więc dopiero teraz mam możliwość go poznać. Można oczywiście obwiniać wszystkich dookoła ale mi zupełnie nie o to chodzi. Póki co, są to "niedociągnięcia", które można stosunkowo łatwo naprawić, a że coś tam potrafię to sezon zacznę już z fajnym moto
Ciekawe czy na MIKOŁAJACH uda mi się spotkać jakiegoś Kapcia
Wysłany: 2018-11-12, 23:09
Naprostować kiere i tyle.Byle wywrotka parkingowa i się krzywi. Zdemontuj ją i zanieś do warsztatu ślusarskiego na odpowiedni stół i poprosiła.Ona nie jest taka twarda dają radę.
Miałem tak samo nasz kolega forumowy naproscił i lekko rozwarł i jest ok dla mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum