ja 6k i to jeszcze nie koniec.... ale nie żałuję ani złotówki
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-02-17, 22:32
Hmm... U mnie i w czarnym i w RR ani złotówka nie poszła. Poza sprawami eksploatacyjnymi.
No ale cena na początek tez nie była niska ;)
Dlatego tez warto kupować Kapcie forumowe bo wszystko porobione :D
GrzeTom
Wysłany: 2019-02-18, 08:07
janciovodnik napisał/a:
Hmm... U mnie i w czarnym i w RR ani złotówka nie poszła. Poza sprawami eksploatacyjnymi.
No ale cena na początek tez nie była niska ;)
Dlatego tez warto kupować Kapcie forumowe bo wszystko porobione :D
Z całym szacunkiem Janek, ale Twoja teoria jest dobra jak każda inna.
Mój też jest/był w dobrym stanie, a seriwsy, przeglądy, bieżączki pochłaniają kase i tyle.
Robert z tego co widze/słyszę liczy wszytkie wydatki - eksploatacyjne też, wiec mu sie iteruje.
Ja podobnie, wiec całościowo podchodząc do tematu, wartość kapcia została podowjona, zapewne
Ale co z tego , gdyż nie zmienia faktu, że nie ma sesnu liczyć, bo alternatywy nie ma...
Tzn jest.. ale o tym w innym wątku, który założe na dniach :)
"Kierunek jest znacznie ważniejszy od prędkości. Wielu ludzi zapier..ala donikąd"
janciovodnik
Wysłany: 2019-02-18, 09:09
GrzeTom napisał/a:
Z całym szacunkiem Janek, ale Twoja teoria jest dobra jak każda inna.
Grzesiu zapewne. Mi chodziło o to, ze nie musiałem robić złączek, elektryki, kupować gmoli. Czyli mowa o doposażeniu i zrobieniu tak ażeby nie było niespodzianek na wyjeździe.
Typowe eksploatacyjne trochę kasiory pociągnęły. Ale to tez ma swój urok :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum