Jak dobrze pamiętam to stówkę sobie motoguzzi liczy za te bajery.... a koszt materiału 20zł hehe i jakieś 3h pracy....
Mogłyby być wyższe te handbary... wieje trochę moim zdaniem szczególnie jak się ma manety ustawione niżej np: pod off-a to niestety pizga.... trzeba by jakieś "spoilery" dorobić hehe
_________________ "breakdowns are part of adventure"
Dzięki erem ale pewnie kupię komplet bo by skończyło, że zainwestowałbym jeszcze kasę w tokarkę - już o tym myślałem, żona na bank by mnie z domu wywaliła :]
_________________ jest: Yamaha XT 660 R '04, Yamaha XVS 1100 Dragstar Classic '01, była: Aprilia Caponord ETV 1000 '03
Odpowiedź z Motoguzzi Polmotor: Są dostępne. Cena 356,45+ koszt wysyłki.
[ Dodano: 2014-04-15, 13:59 ]
Handbary dotarły i wygląda że będą pasować do strzału, jedynie co to muszę podwyższenie kierownicy zamontować bo przy opuszczonej kierownicy jak teraz będę szorował nimi po kierunkach :D
[ Dodano: 2014-04-15, 22:51 ] erem możesz zrobić kilka zdjęć jak zamontowałeś handbara po prawej stronie, przy manetce gazu?
U mnie niestety przeszkadza trochę ta wygięta metalowa rurka na lince gazu, jest wygięta pod innym kątem niż ta dolna i przez to odbija handbara. Planuję ją wygiąć aby miała taki sam kąt a przez to bardziej przylegała i dało się łatwo zamontować osłonę.
[ Dodano: 2014-04-15, 23:03 ]
I mała uwaga dla innych - jak ciężarki nie chcą wejść w plastik to trzeba podpiłować aby się wsunęły a nie wciskać na siłę
_________________ jest: Yamaha XT 660 R '04, Yamaha XVS 1100 Dragstar Classic '01, była: Aprilia Caponord ETV 1000 '03
Drodzy forumowicze i posiadacze Handbarów od GS 1150 - od paru dni jestem jednym z Was
Może ktoś z Was pokazać fotkę w jaki sposób ma zamocowane do kierownicy wspomnine handbary (jakiś adapter, blaszki itp)? Oczywiście od zewnątrz to wiadomo, ale chodzi mi o stronę wewnętrzną.
Będę wdzięczny za informacje.
Ostatnio zmieniony przez ralph178 2019-02-18, 09:13, w całości zmieniany 1 raz
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
ale chodzi mi o stronę wewnętrzną.
Będę wdzięczny za informacje.
Zawsze możesz do mnie podjechać ( teraz mam moto w Świętochłowicach)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum