Dzięki za odp Panowie
no faktycznie ten zestaw to lipa, polecony przez znajomego właściciela sklepu moto......
no nic zobaczymy ile wytrzyma....
Ale to juz następny właściciel sprawdzi ...
_________________ Wczesniej - Vstrom DL 650
Teraz - Caponord 2002
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2019-08-19, 23:36
Powiem tak .... jeździłem różnymi turystykami (najnowszymi GS-ami również) i powiem szczerze że po caponordzie ciężko wybrać inny motocykl. Mnie najbardziej zachwycił KTM 1190 wersja adventure. Ale to zupełnie inna połka cenowa.... niestety....
Wysłany: 2019-08-20, 11:37
A w Krużewnikach był ?
_________________ Caponord 2001
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2019-08-20, 11:51
Uuuu przeskok z capo na varadero, to z pewnością nie jest progres.
Przerabiałem to, no ale jeżeli masz jakiegoś kapryśnego kapcia, to varadero zapewni ci spokój ducha :)
janciovodnik
Wysłany: 2019-08-20, 15:41
Sorry Pany ale te moto to nawet nie wyglądają... KTM wizualnie skończył sie na starym 990... potem sam plastik :/ O japonii nie wypowiadam sie bo to ani klimatu ani wyglądu nie ma :/
Wicher [Usunięty]
Wysłany: 2019-08-20, 18:04
janciovodnik napisał/a:
Sorry Pany ale te moto to nawet nie wyglądają... KTM wizualnie skończył sie na starym 990... potem sam plastik :/ O japonii nie wypowiadam sie bo to ani klimatu ani wyglądu nie ma :/
To oczywiście rzecz gustu, a jak wiadomo dżentelmeni o gustach i pieniądzach nie dyskutują
janciovodnik
Wysłany: 2019-08-20, 19:51
Wicher napisał/a:
To oczywiście rzecz gustu, a jak wiadomo dżentelmeni o gustach i pieniądzach nie dyskutują
Ale o kobeitach juz tak... No i numero Uno jest Goraca Włoszka :D
Uuuu przeskok z capo na varadero, to z pewnością nie jest progres.
Przerabiałem to, no ale jeżeli masz jakiegoś kapryśnego kapcia, to varadero zapewni ci spokój ducha :)
No właśnie o tej spokój szczególnie w trasie mi chodzi.
Capo to motor piękny szybki i ogólnie zajebisty......
Ale trochę mam dosyć szarpania sie i niepewności w trasie.
_________________ Wczesniej - Vstrom DL 650
Teraz - Caponord 2002
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum