Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-08-09, 15:02 Powitanie z okolic Krakowa
Z tej strony Dominik, lat 31, na moto od kilku lat, obecnie posiadam Kawasaki ZZR1200. Na co dzień zajmuje się meblami na wymiar, swój motocykl serwisuje sam, na samochód już nie mam czasu i odstawiam do mechanika :)
Co mnie tu sprowadza? Powoli rozglądam się za Aprilką, po prostu mi się spodobała :) a że zaraziłem się i to dość mocno turystyka motocyklową i to taką gdzie częściej się zjeżdża z asfaltu, po prostu będzie wygodniej a i ZZR odsapnie :)
Witam wszystkich!
janciovodnik
Wysłany: 2016-08-09, 15:24
Cześć i czołem :)
ZZR to zupełnie inny sprzęcior aniżeli Kapeć. Jesli chcesz obejrzeć, powąchać, posłuchac i podotykać (za to nie ręczę :P) to jest ekipa z Krakowa :)
Wysłany: 2016-08-09, 18:59
rzeżucha napisał/a:
Cześć i czołem jeśli masz ochotę się przysiąść do Capo to zapraszam.
dzięki :) na pewno skorzystam :) informację z pierwszej ręki typu "na co zwracać uwagę przy zakupie" bezcenne
póki co miałem kontakt z pegaso 650, dwóch znajomych na nich jeździ i bardzo zachwalają :) pierwotnie tez miało być pegaso, ale pod katem turystyki Caponord będzie znacznie lepszy :)
serdecznie widamy na forum kapcia .Dobrze trafiłeś bo tu dowiesz sie o włoszce bardzo duzo jeśli masz jakieśnia to wal :) ja jestem z okolic Tarnowa to w sumie po sąsiedzku :)
póki co miałem kontakt z pegaso 650, dwóch znajomych na nich jeździ i bardzo zachwalają :) pierwotnie tez miało być pegaso, ale pod katem turystyki Caponord będzie znacznie lepszy :)
Też miałem Pegaso, moto fajne ale Capo fajniejsze :)
Witam :) Kapeć to dobry wybór :) Krk i okolice obrodziły Nam w Kapcie więc zapewne nie będziesz miał problemu z oglądnięciem "live" sprzęta i pogadania...... tysiąc słów napisanych/przeczytanych nie zastąpią rozmowy :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2019-08-08, 10:14
witam ponownie po dłuższej przerwie, cos nie mogłem sie rozstać z moim zzr, 2moto mi nie potrzebne jak ledwo jest czas na jednym jeździć... choć ten sezon bardzo ubogi, ale. co zrobić,. za rok jal kupię aprilke to sobie odbije :)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum