kids80
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-03-05, 11:41 Cześć :)
Witam wszystkich :)
Jak dobrze pójdzie to na dniach będzie piękny Kapeć póki co kierownik Yamahy XJ 600N i też jest fajnie Pozdrawiam serdecznie z Bytomia.
A Włoszki piękne są … nie zdawałem sobie sprawy jak bardzo dopóki nie zobaczyłem na żywo
Wysłany: 2020-03-05, 14:14
Witaj
To i tak miałeś szczęście, że zobaczyłeś ją na żywo, bo ja przez cały zeszły sezon to poza moją to nie widziałem żadnej. Kilka kilometrów nakręciłem łącznie ze zlotami
janciovodnik
Wysłany: 2020-03-05, 18:11
No Cześć. Chwal się co, gdzie i od kogo kupujesz.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
kids80
Wysłany: 2020-03-05, 21:01
Respirator ,wybacz ale nie chce zapeszyć ...póki nie stoi w garażu to nie ma się czym chwalić ...Jak będzie już w moim posiadaniu to na bank się pochwalę :)
Wysłany: 2020-03-05, 21:36
kids80 napisał/a:
Respirator ,wybacz ale nie chce zapeszyć ...póki nie stoi w garażu to nie ma się czym chwalić ...Jak będzie już w moim posiadaniu to na bank się pochwalę :)
Chciałem pomóc, bo może znamy sprzedającego i jego zacny sprzęt
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
kids80
Wysłany: 2020-03-06, 12:13
RESPIRATOR napisał/a:
kids80 napisał/a:
Chciałem pomóc, bo może znamy sprzedającego i jego zacny sprzęt
Dzięki wielkie za dobre chęci ale myślę, że sprzęt i jego dotychczasowy właściciel są w jak najlepszym porządku ;) Jeszcze umowy nie spisaliśmy więc nie chcę nikogo wymieniać z imienia bo różnie w życiu się układa ...
Cieszę się że na Was zawsze można liczyć, chociaż mam nadzieję że pod kątem Kapcia pomoc będzie jak najmniej potrzebna ;)
Witaj na Forum "prawie" sąsiedzie :) rzut beretem do Siebie mamy to i pewnie się spotkamy
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum