Witaj , temat wielokroć przerabiany na forum , nie wiem czy komukolwiek chce się jeszcze to tłumaczyć , wszystko masz na forum skorzystaj z opcji "szukaj" :)
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-05-24, 13:24
Właśnie
pjw
Wysłany: 2020-05-24, 14:14
czytałem zanim napisałem tego posta, ale jeśli niczego nie przeoczyłem to raczej wszyscy (poza TENrobak) modyfikowali oryginalne kable aprili dodając tą śrubę z nakrętką od świecy, a ja chciałbym wykorzystać samochodowe dedykowane do danych cewek - a tego wątku chyba nikt nie rozwinął? po co rzeźbić jeśli może coś od razu pasuje?
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2020-05-30, 20:16
borkowski.pawel napisał/a:
no i ..........................................
Taaa, akurat się dowiesz.
Przecież tu chodzi o to żeby powiedzieć że się coś wie i zatrzymać to tylko dla siebie.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
pjw
Wysłany: 2020-09-12, 20:21
o własnie Jacek tak jak mówisz
ja zastosowałem patent TENrobaka z fajkocewką Delphi,
ale kapeć pali mi bezpieczniki na wybojach, i nie wiem czy to od którejś oryginalnej fajki czy też od tej fajkocewki - diagnoza trwa a problem wciąż nie rozwiązany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum