kompa mam pojęcie jakotakie mam, ale czy blisko Częstochowy to nie wiem. Jacek dobrze prawi, zalookaj podciśnienia, te od synchro też, z przodu airboxa lubi wyskoczyć.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
ja bym sprawdził króćce ssące. Sam maiłem je w nie najlepszym stanie. Wymiana pomogła na falowanie obrotów
janciovodnik
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-07-02, 11:14
robert1973 napisał/a:
kompa mam pojęcie jakotakie mam, ale czy blisko Częstochowy to nie wiem. Jacek dobrze prawi, zalookaj podciśnienia, te od synchro też, z przodu airboxa lubi wyskoczyć.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Z racji tego ze spać nie moge jak motocykl nie pracuje jek powinien , sprawdzałem węże wygladają jak nowe . Wyciągnołem króćce bo na zewnątrz spekane. Wewnątrz nie ma pęknięć , ale powierzchnia styku z kolektorem ssącym odkształcona i na pewnie od temperatury i wydaje mi sie ze tam sobie powietrze ciągnie . Jak połorze je na prostej powierzchni to bujają sie na boki na otworach montażowych. Pytanko gdzie dostane nowe 2 sztuki ?
Wysłany: 2020-07-06, 20:53
S1lesiu napisał/a:
Z racji tego ze spać nie moge jak motocykl nie pracuje jek powinien , sprawdzałem węże wygladają jak nowe . Wyciągnołem króćce bo na zewnątrz spekane. Wewnątrz nie ma pęknięć , ale powierzchnia styku z kolektorem ssącym odkształcona i na pewnie od temperatury i wydaje mi sie ze tam sobie powietrze ciągnie . Jak połorze je na prostej powierzchni to bujają sie na boki na otworach montażowych. Pytanko gdzie dostane nowe 2 sztuki ?
daj fotki węży ...
_________________ APRILIA CAPONORD 1200 RALLY 2016
APRILIA ETV 1000 CAPONORD 2006 niedawno zmienił właściciela
KTM LC4 620 1994 (nie) dawno zmienił właściciela
MZ ES250 1960
Max rozmiar pliku to 300kb jak mam to zrobic ?. Wymieniłem wężyk z trójnika co idzie do 1 przepustnicy i do synchro bo sparciał i sie urwał przy dotknięciu , wąż od krokowca z 1 przepustnicy wyszedł z tulejką mosiężną , czym to skleić by trzymało ? Ja dałem na hermeryk nie wiem czy dobrze napisałem ;)
Po odpaleniu na zimno na ssaniu pracuje ładnie ale jak ssanie sie wyłącza zaczyna mieć zaburzenia prawie gaśnie , jak temperature złapie jest lepiej ale co jakiś czas za faluje i wraca na równe obroty po czym powtórka z rozrywki, 2 sprawa jak chce przytrzymać obroty na 3 tysiącach nie ruszając manetką minimalnie faluje nie da sie tego zrobić ......Jutro jade nią do pracy , jak zgaśnie przy redukcji rąbie siekierą !!! Żartowałem
janciovodnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum