Ja już prawie zrobiłem gmole. Zostało kilka poprawek i kosmetyka. Zamówiłem rur na dwa egzemplarze, więc powinienem mieć coś na zbyciu przed sezonem, jakby ktoś potrzebował.
Wilku, mi sie nie spieszy. W tym sezonie plany mam asfaltowe. Za rok chcę wyskoczyć na dłużej do Rumuni i Bułgari wiec dopiero wtedy będę myślał nad dodatkowym żelaztwem do mojej czarnuli.
_________________ Nie ten jest motocyklistą kto o motorach dużo mówi a ten, który wsiada na motocykl i jedzie przed siebie.
Całą rumunie asfaltują. Ale bez przesadyzmu - ludzi w górach odrazu nie zmienią. A mnie kręci zeby ludzi tam poznać. Zwłaszcza naszych polskich ziomali, którzy siedza tam od XIX wieku i mówią nadal płynie dziewiętnastowieczną polszczyzną.
_________________ Nie ten jest motocyklistą kto o motorach dużo mówi a ten, który wsiada na motocykl i jedzie przed siebie.
Jojo1983
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-07-14, 12:58
Nie chciałbym nikogo bezpodstawnie oczernić ale lokalizacja oraz podobieństwo nazewnictwa do złudzenia przypomina człowieka mianującego się pseudonimem 'Mati król części" a to już bardzo źle wróży.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Jacku miałem od nich stelaże na tył.... Givi nie dorasta im do pięt, można spokojnie powiedzieć że to gmol tylny.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum