Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2020-10-17, 21:35 Niestety pożegnanie ;(
Witam Wszystkich chciałem bardzo wszystkim podziękować za pomoc, którą uzyskałem przez ostanie dwa lata ale przyszedł czas na sprzedaż mojego Caponorda ;(
Fajny sprzęt był ale czas iść z biegiem czasu;) i realizować postawione cele.
Czas zalogować się na forum BMW R1200GS ;)
Parę fotek i jeszcze raz Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
chyba nie ma takiego forum
Przesiadając się z Kapcia na BMW zanudzisz się na śmierć i jazda nie będzie już taka przyjemna... a z foto to najbardziej mi się podoba:
-skrzynka Tyskiego
- płyny do spryskiwaczy
a motopompa śmiem twierdzić dwuwałkowiec (2010-13)
Mimo wszystko Szerokości niech służy"zadowolenia" ze sprzętu no i.... do zobaczenia na jakiejś imprezie z forum BMW. Najważniejsze to realizować postawione sobie cele.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
chyba nie ma takiego forum
Przesiadając się z Kapcia na BMW zanudzisz się na śmierć i jazda nie będzie już taka przyjemna... a z foto to najbardziej mi się podoba:
-skrzynka Tyskiego
- płyny do spryskiwaczy
a motopompa śmiem twierdzić dwuwałkowiec (2010-13)
Mimo wszystko Szerokości niech służy"zadowolenia" ze sprzętu no i.... do zobaczenia na jakiejś imprezie z forum BMW. Najważniejsze to realizować postawione sobie cele.
RObert widac twoje preferencje jesli chodzi o spozywanie
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2020-10-21, 10:54
No...kapcia miałeś fajnego a BMW takie pospolite......
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
RObert widac twoje preferencje jesli chodzi o spozywanie
no piwo lubię, nie będę ukrywać a letni płyn spryskiwaczy no wiesz...... może jakieś masz doświadczenia inne niż ja, bo ja to leje do zbiornika w aucie(letni lub zimowy)
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
to fakt po Kapciu wydaje Ci się że moto staje w miejscu....
Ktoś kiedyś napisał, że prędzej czy póżniej skończymy na GSach
Niektórym to nie grozi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum