Tomcyk
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2021-12-07, 13:25 Witom wszystkich :)
Siemanko,
Jestem przy poszukiwaniach nowego motka w ogóle, poprzedni już cieszy kogo innego. Z racji nałożonego kryterium budżetu przewinął mi się gdzieś, jak go nazywacie "Capeć" :) Więc trza poznać czym TO się je.
Od razu też prośba - chciałbym dosiąść konia na próbę, więc szukam kogoś z moich okolic, kto to umożliwi (Piekary Śląskie). Często przewija się w postach jakiś grubiorz z Czeladzi :)
GrzeTom
Wysłany: 2021-12-07, 14:19 Re: Witom wszystkich :)
Tomcyk napisał/a:
Siemanko,
Jestem przy poszukiwaniach nowego motka w ogóle, poprzedni już cieszy kogo innego. Z racji nałożonego kryterium budżetu przewinął mi się gdzieś, jak go nazywacie "Capeć" :) Więc trza poznać czym TO się je.
Od razu też prośba - chciałbym dosiąść konia na próbę, więc szukam kogoś z moich okolic, kto to umożliwi (Piekary Śląskie). Często przewija się w postach jakiś grubiorz z Czeladzi :)
Witaj a forumie:)
Powodzenia w poszukiwaniach :)
Ja już nie użyczę do "przymiarki", ale 3mam kciuki za sukces:)
Często przewija się w postach jakiś grubiorz z Czeladzi :)
niestety tyn łon niy mo już łonego ale wiy kaj idzie załonaczyć coby sie przibadać do łonego... Tak czy inaczej witamy w Naszych progach
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Tomcyk
Wysłany: 2021-12-08, 18:04
robert1973 napisał/a:
Witam
Tomcyk napisał/a:
Często przewija się w postach jakiś grubiorz z Czeladzi :)
niestety tyn łon niy mo już łonego ale wiy kaj idzie załonaczyć coby sie przibadać do łonego... Tak czy inaczej witamy w Naszych progach
Oooo, chopie, to Ci byda fest wdziynczny, jak sie podzielis wiedzom, kaj to moga sie przymierzyć do kónia :)
Ło chopie czytej foruma http://caponordforum.cba.pl/viewtopic.php?t=2905 pogodej ze synkiem fest fajny karlus bestosz mu sprzedołch mojego Kapcia bo jakby inny mamałyga po NIEGO prziloz to bych pogonioł mamlasa w ciul
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Tomcyk
Wysłany: 2021-12-09, 13:03
robert1973 napisał/a:
Ło chopie czytej foruma http://caponordforum.cba.pl/viewtopic.php?t=2905 pogodej ze synkiem fest fajny karlus bestosz mu sprzedołch mojego Kapcia bo jakby inny mamałyga po NIEGO prziloz to bych pogonioł mamlasa w ciul
A, to do niego już dotarłem, ale moto rozebrane, więc tylko na ramie mógłbym usiąść Dogadałęm się z Dawidem z DG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum