Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-09-27, 20:05 Powitanie
Witajcie
Czas zamienić Hondę 650 Deauville na coś mocniejszego. Jak na tą chwilę padło na Aprilię Caponord 1000. Jak byście słyszeli, że ktoś ma coś wartego uwagi to dajcie znać (10-12k)
Pozdrawiam
Michał
Witaj, forumowa szukajka Ci pomoże.... z samego GD będzie ciężko
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
janciovodnik
Wysłany: 2018-09-28, 00:12
Czołem :)
Dobry wybór, będzie Pan zadowolony :P
Mam do sprzedania, jedyny taki bo uszatek z zawiechą tylną od RR ale pułap cenowy wyższy.
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2018-09-28, 20:01
Cześć :))
szukaj dobrze i z głową - czasami warto dołożyć + 2k (lub troszkę więcej) i mieć święty spokój. zazwyczaj w sprzęt 10k dołożysz i to sporo więcej..
miło powitać :)
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
zazwyczaj w sprzęt 10k dołożysz i to sporo więcej..
święte słowa :D
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Wysłany: 2022-05-01, 09:34
Czas płynie, wszystko się gdzieś zaczyna i kiedyś kończy.
Moja przygoda z Kapciem dzisiaj właśnie się zakończyła, włoszka poszła do następnego użytkownika z Ostródy.
Mając przejechane trochę kilometrów mogę powiedzieć, że motocykl jest super, zarówno długie asfaltowe wycieczki jak i niezbyt wymagające szutry dają bardzo dużo przyjemności.
Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę na grupie i pomoc w rozwiązywaniu eksploatacyjnych wątpliwości.
Do zobaczenia gdzieś na trasie
Pozdrawiam gorąco
Michał
P.S. A próba wypatrzenia gdzieś Caponorda chyba już zostanie u mnie na zawsze
Dzięki kapciowi zjechałem pierwszy raz z asfaltu i teraz już mam motocykl o 100 kg lżejszy aby czerpać więcej przyjemności z terenu.
no niestety Kapeć nie jest idealnym sprzętem na offa.
[ Dodano: 2022-05-01, 23:56 ]
ravlos napisał/a:
A ja za to powróciłem do caponorda z tym że 1200 rally :)
nic tylko pogratulować
janciovodnik
Wysłany: 2022-05-06, 09:24
ravlos napisał/a:
A ja za to powróciłem do caponorda z tym że 1200 rally :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum