MarcinTyb
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2022-12-30, 21:26
RESPIRATOR napisał/a:
fakir napisał/a:
RESPIRATOR napisał/a:
Jest w Poznaniu jeden konkretny zawodnik. Pisz na priva do Juniora. Jak nie pojechał w podróż poślubną to pomoże
Jacek jak kolega zobaczy takie brudne Moto to mu się odechce 😂
Zwłaszcza łańcuch W życiu takiego brudnego nie widziałem !
Może lubi częściej wymieniać napęd?
Takie hobby 😂
Chyba że nie ma gdzie to mam sporo miejsca na działce Karcher nawet coś do przesmarowania znajdę 😉
GrzeTom
Wysłany: 2023-01-03, 22:40
Ale jak patrzę na to RR i ten brązowy stelaż z blachy 4ki wspawany z kątowników, to od razu mi sie odechciewa patrzeć :)
Bosze..... może oddam mu mój bagażnik do centralki do RRki ( ostał sie w garażu) i niech nie straszy chłop tem czymś
to jakiś ulep, silnik po wymianie nawet nie chciało mu się szukać od kapcia ciekawe czy sterownik/komputer wymienił czy też mu było za ciężko
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
MarcinTyb
Wysłany: 2023-01-04, 19:42
Zasada jest prosta im coś bardziej napakowane dodatkami lub też bardziej unikalne ( np. wersja RR) znaczy da się drożej sprzedać więc częściej się takie naprawia. Często na siłę tylko po to żeby sprzedać 😉
Tyczy się to i moto i samochodów.
Wujo86
Wysłany: 2023-01-06, 14:33
Cześć,w Kapciu dużo oceniasz jak zdejmiesz bak.
Ja tego nie wiedziałem i teraz muszę dołożyć sporo kasy
janciovodnik
Wysłany: 2023-01-06, 15:52
[quote="GrzeTom"]Ale jak patrzę na to RR i ten brązowy stelaż z blachy 4ki wspawany z kątowników, to od razu mi sie odechciewa patrzeć :)
Bosze..... może oddam mu mój bagażnik do centralki do RRki ( ostał sie w garażu) i niech nie straszy chłop tem czymś [/quote]
Masz rację Grzesiu, lipa konkretna. Te boczne to tez masakra.
Jak można takie piękne moto zepsuć
Skrzynia z Tuono... Ciekawe
Pomimo wszystko obejrzałbym to moto.
proste.... silnik z rsv/tuono tu sie nikt nie bawił z rzeźbą .... silnik RR padł trupem, podmienione najtańsze co było pod ręką i jeszcze zachwalane że zajebiście w zakrętach..... jestem ciekaw tej zajebistości i pomiarów z hamowni
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum