Jeszcze nie wiem jak się spisują. Nie miałem okazji zrobić nawet małej rundki. Jednak w przyszły weekend wpadniemy na nich prosto w alpy na 9 dni, więc zobaczymy.
Opony są dwuskładnikowe. Znajomy w giejesie objechał dwa komplety i powiedział, że to naprawdę dobre gumy. Zawierzyłem mu, chociaż nie ufam gieesowcom i ich opiniom, ale kupiłem
Ja mam takie podejście, że wybieram opony z pierwszej trójki testu. Wygrywa ta, która trafi się w lepszej cenie.
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2024-02-15, 09:51
robert1973 napisał/a:
Czemu Dunlop???
A czemu nie ?
Ale nie musi być
Szukam takiej 30/70.. tą trafiłem przypadkiem i wygląda "solidnie", na zdjęciu przynajmniej :)
Ja byłem bardzo zadowolony z mietków karoo 3, ale podobno Pirelki scorpion też robią robotę.... nie wiem, nie znam się, zapierdalałem na Aniołach 2-kach . Teraz tylko SCHWALBE sie liczy.... chociaż na conti też trochę km zrobiłem w błocku :) Co do Danlopów. ktoś coś słyszał??? jeździł???
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2024-02-19, 09:52
robert1973 napisał/a:
.....
Co do Danlopów. ktoś coś słyszał??? jeździł???
Dlatego pytałem.. ale tu cisza. Choć spodziewana :)
Dlatego pytałem.. ale tu cisza. Choć spodziewana :)
nie może być
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum