Wysłany: 2011-01-09, 12:32 Witam serdecznie z Wałbrzycha
Witam szanowne grono użytkowników Caponorda!!!!!! Po bardzo bardzo bardzo długim namyśle i skutecznych namowach przez Tomka czyli Bravo Jasiu z tegoż forum , mojego przyjaciela zakupiłem pięknego Caponorda Czarnego rok 2006 . Niestety jest goły ale będę miał co robić przez zimę.:-)). Zaczynam poszukiwania gmoli, stelarzy pod kufry givi, i innych bardzo potrzebnych do podróży akcesorii. No i obowiązkowo trzeba coś zrobić z dźwiękiem z wydechów:-)) Moto sprowadzone z Anglii z przebiegiem niego ponad 6000 mil. Egzemplarz naprawdę idealny - kupiony od pewnie znanego Wam wszystkim (bo handluje ostatnio tylko Caponordami) Gracka z Zielonej Góry. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. Miałem kupować moto Greguma ale zostało niestety zarezerwowane przez kogoś innego.
Poprzednio jeździłem na kochanej TDM 900 rok 2004, z którą pewnie z wielkim bólem serca wkrótce się rozstanę.Włożyłem w nią kupę serca , o pieniądzach nie wspomnę.
Nie rozstanę się na pewno z szanownym gronem i forum TDM ZONE, które zapoczątkowaliśmy z kilkoma osobami w roku 2004 . Z tego miejsca serdecznie ich pozdrawiam!!!
Witam Cię Maćku :) i życzę dużo przyjemności z jazdy nowym moto.
Jeździłem kiedyś TDM 3VD i także jestem zarejestrowanym użytkownikiem na TDM ZONE od 2003 roku tylko że mało się udzielałem i nie jeździłem na spotkania chociaż ostatnio jak była impreza u Janusza z Warszawy to się pojawiłem.
Mam nadzieję, że się kiedyś na otwarciu bądź zamknięciu sezonu pojawisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum