Witaj Dziubek cieszę się że dołączyłeś do Naszego grona. Mam nadzieję że gdy zawitamy w Twoich regionach to Nas trochę oprowadzisz :)
Jasne, zapraszam. Jest tu nas paru Polakow na motorach jezdzimy po Alpach, Jurze albo po niemieckim Schwarzwaldzie.
Bajecznie drogi, czyste no i kierowcy przyzwyczajeni do motocyklistow
_________________ Aprilia Caponord ETV 1000
Mercedes E 270 CDI
Witaj Dziubek cieszę się że dołączyłeś do Naszego grona. Mam nadzieję że gdy zawitamy w Twoich regionach to Nas trochę oprowadzisz :)
Jasne, zapraszam. Jest tu nas paru Polakow na motorach jezdzimy po Alpach, Jurze albo po niemieckim Schwarzwaldzie.
Bajecznie drogi, czyste no i kierowcy przyzwyczajeni do motocyklistow
Witaj,
No jak kierowcy przyzwyczajeni to jade . Po dzisiejszym dniu mam juz dosc naszych slepych niedzielnych kierowcow.
A tych co w kilometrowym korku specjalnie zjeżdżają na pobocze, żebyś ich broń Boże nie ominął? Albo innych, co zapie...ją lewym pasem z zawrotną szybkością 80 na godzinę zmuszając człowieka do wyprzedzania z prawej? Albo (to mój ulubiony rodzaj barana) ci pukający się w czoło kiedy staję koło nich jak stoją na światłach, niezdolni pomyśleć, że zanim wcisną sprzęgło na zielonym to ja już będę dojeżdżał do następnych świateł... Można by jeszcze wymieniać, ale robotę mam a to wszystko nerwów nie warte...
A przy okazji, też bym chętnie zobaczył wysokie góry z bardzo bliska... :)
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
Gość
Wysłany: 2009-04-27, 10:17
Marcin napisał/a:
A przy okazji, też bym chętnie zobaczył wysokie góry z bardzo bliska... :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum