Wysłany: 2011-04-22, 22:40 Witam z Południowego Podlasia
Witam miłośników Capo Norda. Użytkuję capcia trzeci sezon, i chociaż jestem ciut za mały (172cm i 75kg ) to polubiłem motonoga od pierwszego wejrzenia. Na forum zaglądam dosyć często i znalazłem tutaj dużo pożytecznych informacji i rad. Mam nadzieję że w ramach mojego skromnego doświadczeni będę pomocny forumowej braci. Mój niebieski capeć jest z 2002 r. ale oczekuje na lifting do wersji z 2004 r. bo części czekają w pudłach . Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w trasie.
Eterum to jesteśmy kwita , bo w 2008 podkupiłeś mi czerwone capo. Ale to to częściowo moja wina, chciałem gościa zmiękczyć na początku żądał 16tys, ale zmiękczałem chyba za długo
Kurcze do teraz myślałem że on tylko ściemniał z innym kupcem ;)
Motocykl sprzedał taniej niż kupił i z tego powodu węszyłem jakąś wadę ukrytą. Jednak po paru latach jazdy stwierdzam, że to świetny egzemplarz. Poza regulatorem nic się (samo z siebie) nie zepsuło.. a to dobry wynik :)
w sobote ganialismy we 4 gs 850, africa , capo i cb night hawk i mi mowili mi ze jak ja wyjechalem z zakretu to było widac od razu jak chopper , wielkie lampy itp. Reszty trzeba było sie w lustrach doszukiwac. Hehe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum