Wysłany: 2009-04-28, 22:42 Witam!
Witam szanowne grono Capo-maniaków! Jestem szczęśliwym posiadaczem Capo od XI-2008r. Rok 2001, przebieg spory- 62000, ale wydaje mi się, że w dobrym stanie technicznym Pozdrawiam.
Witam serdecznie mam nadzieję że na tym forum jak i na stronie znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania Mam także cichą nadzieję ze uda mam się spotkać
Witaj i oby Ci Caponord sluzyl bezawaryjnie i jak najdluzej.
A przebieg i to ze Rotax robil to jeszcze nic nie oznacza wszystko zalezy jak sprzet jest uzywany a przede wszystkim czy jakis mechanik-kowal go nie serwisuje.
Witaj i oby Ci Caponord sluzyl bezawaryjnie i jak najdluzej.
A przebieg i to ze Rotax robil to jeszcze nic nie oznacza wszystko zalezy jak sprzet jest uzywany a przede wszystkim czy jakis mechanik-kowal go nie serwisuje.
nie zalamuj chlopaka
_________________ Aprilia Caponord ETV 1000
Mercedes E 270 CDI
A pro pos kowala... Kupiłem kiedyś Pegaso, co trochę gasło na wolnych obrotach. Myślałem - drobiazg, zrobi się! Ale jak zdjąłem pokrywę i zobaczyłem magneto przyspawane na żywca do wału korbowego, to mi się odechciało. Na szczęście udało mi się je zwrócić... )
_________________ Pesymista, to dawny optymista, który po prostu zaczął myśleć realnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum