Pragnę pozdrowić wszystkich użytkowników capo. Cieszę sie że udało mi się na was trafić , mam nadzieję że jako nowy w temacie włoskim z waszą pomocą ogarnę temat mojego nabytku .
wieta, rozumieta.. istotnie bez zdjeć lipa ale na razie mam tylko jak motur na lawecie stoi ,a to się nie godzi na forum takie wystawiać . Spokojnie jak uporam sie z kołem przednim (bęzie piękne i proste ) to zdjęcie sie pojawi
Za szybko sprzedałem tramka a okazuje sie że zapleść koło do capo ,to lepiej sie powiesić
nie będę tu już zaśmiecać ale tak na szybko to
capo 2002, sam przywiozłem z niemiec byłem z kolegą który sprowadza motocykle no i tak stała franca w szopie ,no to szkoda mi trochę było ...bo ładna
Ze po szlifie to cena akurat a trampka to jak bym nim dalej tak jeżdził to by sie chyba stopił
problem z kołem bo podbite i narazie dwóch szpeców się podddało ,podobno problem tkwi w zewnętrznym umiejscowieniu szprych ...Także panowie trza tzymać kciuki żeby trzeci się sprawił bo mnie z tym zima zastanie i dupa
pragnę zawiadomić iż capo wyjechało wszoraj z lekkim opóżnieniem . Co do koła to zostało lekkie bicie góra dół więc muszę to jeszcze skorygować .Na razie ogień na tłoki i po wymianie złączek w poniedziałek wyjazd chorwacja czarnogóra itd . Mam 6dni i nie sprawdzony motór więc napewno będzie super . Chyba mnie Panowie rozumiecie .....cztery miesiące nie miałem motocykla ....
Zaraz wkleję jak mi sie uda zdjęcie .Przepraszam za styl ale piszę z telefonu .
Aha po pierwszej jeździe apką jestem zachwycony ,oby wytrzymała w przyszłym tydniu to będzie ekstra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum