Wysłany: 2012-01-11, 02:22 BONDZORNO,Witam z okolic Cieszyna
Witam wszystkich szczęsliwych posiadaczy tego ciekawego sprzętu,ja swojego capo mam od sierpnia ale na forum dopiera od niedawna.Zakupilem go w Bielsku ,kolor czerwony 2002 rok. pozdrawiam wszystkich.
Znam ten motocykl. Kolega który wcześniej go ujeżdżał podkradł mi wypełnienie czachy na ebayu i ostatnio kiedy udało mi się wreszcie je kupić to go nostalgicznie wspomniałem.
Teraz na podbeskidziu są już trzy Capo.
Musimy zrobić na wiosnę lokalną ustawkę. Wrzuć foty tego Capcia bo nie widziałem go od dwóch lat.. Jest już cały poskładany?
Znam ten motocykl. Kolega który wcześniej go ujeżdżał podkradł mi wypełnienie czachy na ebayu i ostatnio kiedy udało mi się wreszcie je kupić to go nostalgicznie wspomniałem.
Teraz na podbeskidziu są już trzy Capo.
Musimy zrobić na wiosnę lokalną ustawkę. Wrzuć foty tego Capcia bo nie widziałem go od dwóch lat.. Jest już cały poskładany?
fotek niestety nie mam,ani nie dam rady teraz zrobic bo mam go chwilowo rozebrany,sprawdzalem luzy na zaworach,modernizacja ukladu paliwowego,wymiane org. tlumik.na nieco glosniejsze no i boczki musze dac pomalowac bo byly przetarte no i te szpryche musze zalatwic.
[ Dodano: 2012-01-11, 19:16 ]
Dziubek napisał/a:
Witaj wsrod braci
O jakis wysyp czerwonych
Bez fotek sie nie liczy
hehe fotki będo nieco później ,bo mam go chwilowo rozebrany robię modernizacje układu paliwowego,sprawdzałem luzy zaworowe, wymianę tłumików i muszę dać boczki do malowania.Widzę ze kolega posiada taki sprzęcik ja rxv nono kolego miał z Cieszyna rsv550 fajny sprzęcik,ponoć się go bal i chciał go sprzedać.
Ostatnio zmieniony przez Capo 2012-01-11, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum