Mi z tego co pamiętam KoDy ustawił IFT na 30 - nie pamiętam , czy czasami poprzednio nie miałem na zero? Może to było CO? Tak czy siak spadło mi spalanie i moto na pewno chodzi lepiej
Mi z tego co pamiętam KoDy ustawił IFT na 30 - nie pamiętam , czy czasami poprzednio nie miałem na zero? Może to było CO? Tak czy siak spadło mi spalanie i moto na pewno chodzi lepiej
Wiek: 34 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1241 Skąd: Lubaczów/Rzeszów
Wysłany: 2012-01-11, 07:35
Ja nie zwracałem na to uwagi czy wasze sprzęty też miały takie przydławienie,u mnie będzie musiało wszystko grać idealnie wolne obroty,przejścia itp. będę gryzł to do skutku jak nie pomoże ift czepię się całej mapy
Poza tym po każdej zmianie musisz mu dać czas na dopasowanie się. Mój np potrafił pracować ładnie przez 200km, a potem pojawiały się dziwne zachowania: przygasanie, niestałe wolne obroty itp..
[ Dodano: 2012-01-12, 22:03 ]
aprilia napisał/a:
Nie wiem,nie ma nic do tego?Tak samo pokazują się i znikają te serki w europejczyku i angolu?
Z moich obserwacji wynika, że stan jest full do spalenia ok 7-8l. Potem każdy serek znika jak tylko capo łyknie 1.5-2l napoju.
Wiek: 34 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1241 Skąd: Lubaczów/Rzeszów
Wysłany: 2012-01-20, 21:03
Zastanawiałem się i poczytałem na temat indywidualnych tablic na motocykl kosztuje 50% mniej bo jest 1 tablica!
Ale wcale nie dałem 500zł
Normalnie zapłaciłem tyle ile zarejestrowanie czyli 120zł
Poszedłem i akurat u nas jest literka V na motocykle to mówię jakie są numery a tu po kolei idą i takie tam,jeden telefon i miałem wszystkie tablice na stole patrzę a tu V990 ,od razu ją wziąłem bo to niespotykane i wygląda jakbym kupił sobie indywidualną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum