Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wiek: 47 Dołączył: 19 Cze 2015 Posty: 457 Skąd: dolnoslas-opols
Wysłany: 2018-07-11, 10:21
Tomek91 napisał/a:
Ja mam na sprzedaż razem z mocowaniem na nawigacje 150zł ;)
tzn że się nie sprawdzilo????że sprzedajesz już...
_________________ Yamaha XT1200Z Super Tenere :))
BYŁA: Aprilia Caponord ETV 1000 2001r.
wcześniej : SUZUKI BANDIT 2000r.
i jeszcze pare innych...
szajba na punkcie cafe racer-ów
Ochrona przed wiatrem super ale patrzysz przez szybe i podczas deszczu nic nie widac poza tym jak jechalem w nocy i włączylem dlugie to swiatło od lampy padało rowniez na tą szybe i ograniczalo mi to widocznosc w nocy poprostu za dalej jest odsunieta od czachy itakie jest moje zdanie ale fakt faktem Ochrona przed wiatrem naprawde dobre ;)
U mnie 100% poprawy. Wcześniej oryginał + deflektor Darko i telepało kaskiem strasznie. Teraz po po zamontowaniu akcesoryjnego mocowania jest super. Mam kask duala z daszkiem i zero turbulencji czy telepania. Trzeba tylko znaleźć odpowiednie ustawienie. U mnie maks do góry i mniej więcej 1/3 pochylenia.
_________________ yamaha XT600
CBR 900 RR
Capo 06'
ale patrzysz przez szybe i podczas deszczu nic nie widac poza tym jak jechalem w nocy i włączylem dlugie to swiatło od lampy padało rowniez na tą szybe i ograniczalo mi to widocznosc w nocy poprostu za dalej jest odsunieta od czachy itakie jest moje zdanie ale fakt faktem Ochrona przed wiatrem naprawde dobre ;)
Fakt problem może dotykać niższych kierowców może pomóc zaklejenie taśmą brzegu szyby lub/i górnego boku reflektora, efekt może się pojawiać nawet w najniższym położeniu szyby(nie wiem jak z pochyleniem)
_________________ Chińskie przysłowie mówi:
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2018-08-20, 09:45
nadeszła wiekopomna chwila i akcesoryjne mocowanie szybki + samoróbka blaszka osłonowa do elektryki znalazły swe noe miejce. :)
NA jazdy przyjdzie czas za chwilę :) i Zobaczymy czy było warto kreować to zamiszanie :)
Pytanie do użytkowników "regulatora" czy podczas jazdy w nocy Wasze szyby też "świecą" i są generalnie uciążliwe w czasie nocnej jazdy???
"Jeśli chcesz być szczęśliwy jeden dzień - upij się. Jeśli chcesz przez całe życie być szczęśliwy - załóż sobie ogród." dodam... żeby mieć gdzie pić
może zapomniał bo skleroza doskwiera straszna.... już nawet zapominam że mam motocykl....
Tomek91 napisał/a:
Miałem miałem
czytam.. czas przeszły-zaszły to co am uczynić aby dolegliwość nie doskwierała :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum