Witam wszystkich forumowiczów jestem nowy na forum i nie wiem gdzie szukać tematów ale mam problem ze swoim capo kupiłem capo parę dni temu i dziś zaczęła mi mrugać kontrolka oleju po rozgrzaniu na wolnych obrotach a powyżej 2000 obr/min gaśnie i co zauważyłem to że jest świeży olej w air boksie a stan po uruchomieniu i rozgrzaniu motocykla to max. Proszę o pomoc bo nie wiem co robić przebieg 74000 tyś.
Ostatnio zmieniony przez Capo 2016-05-23, 09:46, w całości zmieniany 1 raz
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2016-05-21, 22:23
Jest na tym forum kilku szamanów, uzdrowicieli włoskiej myśli technicznej którzy mogą wiedzieć jak Ci pomóc, ale ja na Twoim miejscu zacząłbym się poważnie martwić. Przypadek który opisujesz świadczy ewidentnie o nie trzymaniu przez silnik ciśnienia oleju. Może to być prozaiczna przyczyna zbyt rzadkiego oleju, ale może to też świadczyć o wytartych panewkach wału korbowego.
_________________ chodzi o to żeby wpadać w błoto / morda w błocie .... świat w kolorach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum