Wiek: 39 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 1155 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-11-17, 11:54 Serwis Warszawa ISM
Panowie, chciałem z przyjemnością poinformować, iż od 26 listopada otwieram swój serwis w nowym miejscu a dokładnie w Warszawskim Rembertowie ul. Koniecpolska 36.
Miałem okazję serwisować już kilka Kapci z tego forum za co serdecznie Wam dziękuję!
Mam nadzieję ,że byliście zadowoleni z jakości usług a będzie jeszcze lepiej i fachowej bowiem cały czas się rozwijamy i nabieramy doświadczenia a co najważniejsze traktujemy motocykle z pasją i serwisujemy je jak własne. Po prostu kochamy tą robotę, żona narzeka ,że ciągle pracuję i nie ma mnie w domu hmm cholera w sumie faktycznie
Obecnie przenosimy się i ogarniamy logistycznie, malujemy, wieszamy szafki, układamy narzędzia, myjemy podłogi Z ciekawostek to napisze ,że mamy okna, sufit wysoko i uwaga jest toaleta i nawet ciepła woda
Reasumując, serdecznie zapraszam na przeglądy, na rozwianie wątpliwości lub po prostu na pogawędkę. Potrafię zaserwować nawet kawę lub herbatę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum