No taki zaaferowany jestem że zdjęć nie zrobiłem jeszcze :)
rok 2005, ABS, szara z ksenonami (btw ksenony to Capo miało fabrycznie czy mi się będzie policja czepiać?) do tego handbary, i manetki grzane Oxford i komplet kufrów Givi maxia.
Jedyne co to mi tylna tarcza lata i dzwoni. Znaczy żeglująca a nie pływająca.
Są jakieś zestawy naprawcze do tarcz? Bo wg mnie to tylko te podkładki trzeba wymienić na nowe i będzie dobrze.
Jeszcze tylko rejestracja i w drogę.
Po przesiadce z GSR czuję się jakby mi motocykl dorósł.
Wczoraj po krótkiej (900km) wycieczce pod Poznań stałem się szczęśliwym posiadaczem Caponorda.
Pochwal się jeszcze gdzie kupiłeś pod Poznaniem albo od kogo to może będziemy znali tą sztukę
Pozdr,
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Życie liczy się w kilometrach
>>> www.MOTOmostowcy.pl <<<
>>> www.motokm.pl <<<
jaras
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2013-08-10, 13:41
witaj wysłanniku z przestrzeni niezapomnianego S.Lema:):):)- szerokości i zadowolenia z Kapiszona:)
pzdr
PS- z tymi xenonami to uważaj- Capo nie miał z fabryki takich bajerów -takie graty tylko w beemwe)- niebiescy mogą Cię upomnieć za te lampki- chyba ze nie masz ustawionych jako główne oświetlenie jeno jako dodatek- wtedy spox- zawsze możesz wyłączyć:):)
_________________ N 51*52'57,12"
E 21*41'15,90"
KTM 1190 Adventure
Volvo XC70 CrossCountry
GrzeTom
Ile cylindrów ma Caponord: 2
Wysłany: 2013-08-10, 17:41
Witaj kolego!!! !
jaras napisał/a:
witaj wysłanniku z przestrzeni niezapomnianego S.Lema:):):)- szerokości i zadowolenia z Kapiszona:)
pzdr
PS- z tymi xenonami to uważaj- Capo nie miał z fabryki takich bajerów -takie graty tylko w beemwe)- niebiescy mogą Cię upomnieć za te lampki- chyba ze nie masz ustawionych jako główne oświetlenie jeno jako dodatek- wtedy spox- zawsze możesz wyłączyć:):)
Nie bądz taki porzadny Jaras..;)Dopóki nie jedzie zagramanice w Polsze go raczej nie ruszą... Co najwyżje bedzie dopłacał 20 zł do przeglądu...:)
Ale fakt.. "to bardziej do Beemwe pasuje ;-]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum